Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Patch 1.141  (Przeczytany 22592 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JakubBP

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Za Boga, za Honor, za Ojczyznę !
    Odp: Patch 1.141
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 25, 2011, 14:04:54 »
    Mi tam nie szkoda :) Dałem te 80 zł i jestem zadowolony. Może cena trochę za duża ale nie żałuję, a co do patcha to trudno zawsze trzeba dużo czekać, z wieloma grami tak jest i zdążyłem się przyzwyczaić.
    Za Boga, za Honor, za Ojczyznę !

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 25, 2011, 15:53:53 »
    A ja moge tylko powiedzieć na pocieszenie że łatki nie będą wychodzić w nieskończoność i wkońcu nastąpi ten moment że gra zostanie załatana. W najbliższym czasie ma wyjść 1.142, kto wie może dostaniemy go razem z wcześniejszą łatą.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Crousader

• Użytkownik
    • Roho - nick w OGiM DZ/ M&B WFaS
    « Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 25, 2011, 17:18:01 »
    Zakładanie co kilka dni nowego tematu z pytaniem o patcha wcale nie przyspieszy rozwiazania sprawy. Jesli ktos bedzie znal termin to go poda, a na forum prosze nie robic balaganu. Watek wiec zamykam.
    - odpowiedź moderatora forum CDP na pytanie kiedy wyjdzie nowy patch. http://www.cdprojekt.pl/board/topic/4175Dzikie_POLa_czekamy_na_informacjie

Wygląda na to, że po dwóch tygodniach nie znają nawet daty kiedy wyjdzie łatka.....

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 27, 2011, 15:35:40 »
    Czyli trzeba się nastawić ze przez wakacje nie zagramy w OiM 1.141....lipa jak ch...j..

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 27, 2011, 16:31:03 »
    Ja właśnie kupiłem na allegro "zachodnie" dzikie pola.
    Wysłałem dziś przelew pocztą wysłałem zeskanowany obraz potwierdzenia dowodu wpłaty i właśnie sobie gram w multi 1.141 !!!
    Polecam wszystkim aby kupili "zachodnie" DP.

Ja nie żałuję tych 13zł NAPRAWDĘ!!

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 27, 2011, 16:44:08 »
    Tyle że ja już mam kupione od dawna DP po polsku, zreszta wiele osob tak ma. Jakos nie uśmiecha mi sie wydawać następnych pieniędzy na ta samą gre. Trudno ja poczekam, zostalo jeszcze pare serwerów na 1.39 wiec jest w co pograć + singiel. Ale nadal nie moge zrozumiec cd-projekt'tu dlaczego tak zwlekają z polonizacją patcha...nie wiem.. oni chyba nie maja swiadomosci ze blokują mnóstwo osob ! Juz raz w ciula nas zrobili z OiM a pozniej "dodatkiem" Dzikie Pola - zarobili na nas x2 i nadal w ciula robią!

Offline Krystian80

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    « Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 27, 2011, 16:58:26 »
    Tylko gdyby nie oni to byś tego nie miał po polsku , i byś musiał kupować zachodnią wersję.
    Zresztą cd projekt zajmuje się teraz najpewniej wiedziminem 2 i jego paczami itp.
    http://pl.20dollars2surf.com/?ref=688213
    zapraszam do rejestracji i zarabiania pieniędzy z tego ref linku  ;)
    http://s2.postimage.org/tlyuonetl/angiel.png

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 27, 2011, 17:11:35 »
    Nic ich nie usprawiedliwia. Nawet nie poinformowali ze maja "inne" priorytety. Chyba się dało ?

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 27, 2011, 17:23:49 »
    Ja mam i Dzikie Pola i With Fire and Sword.
    Przed chwilą wyszedłem z multi naprawdę super!!
    Najbardziej podoba mi się to że można tworzyć szeregi.
    Jest wybór od jednego do pięciu-tyle szeregów można utworzyć a służy do tego specjalne oddzielne menu.

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 27, 2011, 17:35:10 »
    Ja mam i Dzikie Pola i With Fire and Sword.
    Przed chwilą wyszedłem z multi naprawdę super!!
    Najbardziej podoba mi się to że można tworzyć szeregi.
    Jest wybór od jednego do pięciu-tyle szeregów można utworzyć a służy do tego specjalne oddzielne menu.

Robisz smaka wiesz xD ?

Offline dynek55

• Użytkownik
    • Ssij
    « Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 27, 2011, 17:40:45 »
    a co najgorsze polski patch 1.141 może nigdy nie wyjść.

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 27, 2011, 19:06:03 »
    Robisz smaka wiesz xD ?

Hehe wiem wiem
    Własnie dlatego kupiłem zachodnie DP-MIAŁEM DUŻEGO SMAKA TO ZOBACZYĆ :D

Edit:
    Żeby zrobić jeszcze większego "smaka" napiszę że save-y z polskiej wersji DP z najnowszego patcha tj. 1.139 działają na WFaS właśnie spróbowałem i działają. Oczywiście gra jest po angielsku ale wszystko śmiga. Napiszę jeszcze że są nowe animację (BARDZO FAJNE) i bardzo realistyczne. Trochę dziwny jest ten odgłos wystrzału ale np podczas oblężenia gdy wszyscy strzelają daje fajny klimat ;).
    W WFaS jest także inny wygląd menu głównego i w innych częściach gry także. Naprawdę dużo fajniejszy niż w DP.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 27, 2011, 19:50:54 wysłana przez Rines »

Offline Tykersky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 27, 2011, 19:58:29 »
    Hehe wiem wiem
    Własnie dlatego kupiłem zachodnie DP-MIAŁEM DUŻEGO SMAKA TO ZOBACZYĆ :D

Edit:
    Żeby zrobić jeszcze większego "smaka" napiszę że save-y z polskiej wersji DP z najnowszego patcha tj. 1.139 działają na WFaS właśnie spróbowałem i działają. Oczywiście gra jest po angielsku ale wszystko śmiga. Napiszę jeszcze że są nowe animację (BARDZO FAJNE) i bardzo realistyczne. Trochę dziwny jest ten odgłos wystrzału ale np podczas oblężenia gdy wszyscy strzelają daje fajny klimat ;).
    W WFaS jest także inny wygląd menu głównego i w innych częściach gry także. Naprawdę dużo fajniejszy niż w DP.

Mozesz przestać ? xD

Offline Crousader

• Użytkownik
    • Roho - nick w OGiM DZ/ M&B WFaS
    « Odpowiedź #43 dnia: Czerwca 27, 2011, 20:59:44 »
    Wersja europejska (ZA 13 ZŁ)  zakupiona ! Pozostaje tylko poczekać dzień lub dwa, żeby klucz przyszedł na maila. Teraz CD Projekt może się chędożyć !

Offline Rines

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Czerwca 27, 2011, 21:18:25 »
    A ty płaciłeś przelewem bankowym czy na poczcie?? Jeżeli na poczcie to wysyłasz mu na e-mail zeskanowany dowód wpłaty i on ci odsyła cd-key. Ja tak zrobiłem.

PS I zapomniałem dodać (nie pamiętam czy to było w DP 1.139). Mianowicie widać jak naboje uderzają w ziemie :) Fajnie to wygląda jak strzelają muszkieterzy bo doszła jeszcze jedna bardzo bardzo fajna opcja która bardzo usprawnia i sprawia ze gra staje się ciekawsza i fajniejsza. Chodzi mi o to że można ustawić aby oddział strzelał na rozkaz (za każdym razem trzeba wydać rozkaz strzału), w tedy można rozkazać aby np lewa flanka strzelała, środek lub prawa flanka (nie wszyscy naraz).Można także ustawić "strzelać bez rozkazu".
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 27, 2011, 21:37:11 wysłana przez Rines »