Zamiast reworked armors zainstaluj texture fiddling: http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=150468.0
w temacie reworked armors jest w ogóle napisane, że mod nie jest kompatybilny z wersjami WB powyżej 1.125 :)
O lol, czytałem to ale nie zwróciłem uwagi :D
PS Sprawdzę czy działa bo coś wydaje mi się że też to już ściągałem.
Thx za jakby co to napisze
EDIT: SORRY LUDZIE TO Z TYM MODEM MAM PROBLEM, ten reworked armor's wogule nawet nie ściągałem (a pomyliły mi się nazwy modów bo z pamięci pisałem). Tak więc problem dotyczy TEXTURE FIDDING, nie mogę go połączyć z Calradia of Darkness (tak jak pisałem efekty "nowszej" mapy z moda nie działają tak jak powinny bo texture fidding zmienia plik z wyglądem mapy świata.) Tak więc proszę o wyjaśnienie mi jak połączyć oba mody aby widać było efekty ich obu (problem dotyczy tylko mapy świata, jakie pliki odpowiadają za mapę [to jest mi potrzebne żebym wiedział czego nie wklejać z pliku textures fidding'a do Calradii....].
Pozdrawiam i sorry za wprowadzenie w błąd
EDIT2 :
Problem rozwiązany (Should you decide you do NOT like my reworked plains and steppe textures (as I just decided for myself recently), simply delete "plain.dds" and "map_steppe.dds".
I will remove them from the next version.
Wystarczy nie podmieniać tych dwóch plików (plain.dds i map_steppe.dds)
Sorry za taką "zawieruchę" (tak to jest jak się śpieszy i nie czyta notek...)
Dziękuję HUtH za pomoc
Pozdrawiam, i temat do zamknięcia!