Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Który smartfon jest najlepszy?(który smartfon wybrać?)  (Przeczytany 6103 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rex21

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Który smartfon jest najlepszy?(który smartfon wybrać?)
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 15, 2011, 13:56:17 »
    avile mam i to jest chyba najgorszy telefon jaki miałem, chciałbym poznać wasze opinie o telefonie htc wildfire S i przykłady podobnych telefonów.
    Dzięki wejściu na rynek t-mobile i ich ofertom mogę sobie pozwolić na znacznie lepsze telefony niż te które wpisałem na początku.

Offline Jabol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 15, 2011, 20:42:30 »
    Lepiej wziąć telefon w play.
    HTC Wildfire S jest dobry, ale bez rewelacji. HTC ma lepsze telefony tylko, że są drogie.

Offline rex21

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 16, 2011, 06:54:34 »
    Nie koniecznie niektóre modele są znacznie tańsze w play ale inne są tańsze w t-mobile np. htc wildfire w play 679 zł a w t-mobile 349 zł w podobnej ofercie.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 16, 2011, 09:33:44 »
    Polecam Soniaki. Jedne z najbardziej wybajerzonych telefonów. Jeżeli uparłbyś się to mógłbyś jeszcze jakiś czas poczekać i kupić sobie Satio - jego cena strasznie spada. Aparat 12 Mpx, duży ekran i inne bajery sprawiają, że moja mama jest nim zachwycona. ;p

Jeżeli jednak nie chcesz czekać to możesz poszukać Xperię 8/10, też naprawdę genialne telefony - miałem z nimi styczność i wiem, że są jednymi z lepszych maszyn.
    Na innych smartfonach się nie znam, więc nie pomogę - jestem zakochany w Soniakach i choć nie przepadam za Smartfonami to z góry te 3 modele mogę polecić.
    Na Smartfonie radziłbym nie oszczędzać (przynajmniej do pewnego stopnia), lepiej chwilę poczekać i załatwić sobię coś lepszego, niż kupić sobie "Cookie", "Corby'ego" czy inny szajs. Te dwa modele wymienione przeze mnie są, przynajmniej dla mnie, porażkami. Tanie jak cholera, słaba specyfikacja w porównaniu do swoich braci. Ogólnie nie polecam tych "plastixów". ;p

Oczywiście zostaje, także HTC. Firma zbiera same dobre opinie i choć nie miałem HTC w ręku to po specyfikacji, opiniach i cenie mogę je szczerze polecić.

Nic innego nie mam do powiedzenia, bo jeszcze palnę jakąś głupotę - sam nie mam smartfona. Mój obecny foniak to Sony Ericsson Zylo. Design, Walkman i możliwość łatwego modyfikowania sprawia, że ten telefon jest niesamowity. Sam nie mogę wytrzymać nie modyfikując swojego telefonu.

Pozdrawiam!

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 16, 2011, 23:33:27 »
    Powiem tak : chcesz mieć super telefon kup sobie iPhona. Sam go posiadam i jest zajefajny, po prostu wymiata. Mimo, ze mam iPhona 3GS (czekam na 5) to nic się nie zacina. Na prawdę serdecznie polecam. Ja osobiście wole wydać wiecej ale mieć coś porządnego.

Pozdrawiam

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 16, 2011, 23:56:20 »
    I mam rozumieć że jako 13 latek sam ciężką pracą zarobiłeś na niego?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Jabol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwca 17, 2011, 13:49:28 »
    @karlak111 iPhone to złom, sory ale 4 jak wyszła na rynek była gorsza od wielu innych smartfonów, a miesiąc później były już dwa razy lepsze... Kupując iZłoma przepłacasz.

@Tymbark Satio jest słaby, gdyż nie ma porządnego systemu operacyjnego, a to jest bardzo ważne, ale już najnowsze modele Arc i Play to jest coś genialnego.

@Rex21 Napisz ile masz do wydania to ci konkretnie doradzę.

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 17, 2011, 14:40:04 »
    Jabol, miałes iPhona 4? Jak nie to się nie odzywaj w tej kwestii, jak nie masz na niego kasy to nie mów, że jest beznadziejny

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 17, 2011, 15:19:53 »
    I mam rozumieć że jako 13 latek sam ciężką pracą zarobiłeś na niego?

Ja polecam Samsung Galaxy, naprawdę dobry telefon, z wieloma funkcjami i do tego w miarę tani;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline rex21

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 17, 2011, 15:51:04 »
    Telefon chcę wziąć w najtańszym abonamencie t-mobile na 2 lub 3 lata.
    na stronie podanej niżej są telefony i ich ceny w tej ofercie.
    http://sklep.t-mobile.pl/eshop/wizard.html?execution=e1s1
    Na telefon mogę przeznaczyć około 900 zł maksymalnie 1000 zł ale wolałbym coś tańszego,a dobrego
    spodobały mi się modele: htc wildfire S i motorola defy. Seria samsung galaxy to chyba nie telefony dla mnie, bo mój brat ma samsunga galaxy mini i ten telefon dla mnie się nie nadaje, nie ma akceleratora 3d przez co większe gry nie działają i chyba cała seria tak ma, a ja lubię w wolnym czasie grać na telefonie.

Offline Theoden

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 17, 2011, 22:51:23 »
    rex21, to nie prawda, np. Samsung Galaxy S ma już akcelerator 3D więc ten oto smartfon możesz śmiało kupować. :)

Offline rex21

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 17, 2011, 23:05:05 »
    A samsung galaxy ace ma akcelerator 3d? i co ogólnie myślicie o tym telefonie, bo mi się on spodobał. I teraz nie wiem co wybrać samsunga galaxy ace czy htc wildfire S.

Offline Jabol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 18, 2011, 09:49:30 »
    Bierz HTC, Motorola ma zablokowanego bootloadera.

@ karlak111 To, że nie miałem tego telefonu, to nie oznacza, że nie wiem jaki on jest... Wystarczy spojrzeć na specyfikacje, to jest teraz słaby telefon, ludzie którzy go kupują to najczęściej rozpieszczone dzieci, które nie znają się na telefonach i sądzą, że jeżeli telefon jest drogi to musi być dobry.

Nie mam kasy na Mustanga GT więc uważam, że jest słaby? Przepraszam, ale tak to nie działa ;)

Offline rex21

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 18, 2011, 10:32:14 »
    Co jest lepsze samsung galaxy ace czy htc wildfire S?

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 18, 2011, 11:36:00 »
    Nie zastanawiałeś się nad HTC Desire? Mam takie odczucie że jest lepszy od Wildfire, ale poczekaj na opinie innych, bardziej wtajemniczonych.