Witam wszystkich tutaj obecnych wojowników. (Płci żeńskiej również.)
Od dłuższego czasu zagrywałem się w paczkę Florisa i, co oczywiste, Nową Ojczyznę. Moim skromnym zdaniem, są one najlepsze do grania. No, a przeczesując bezkresy internetu wpadłem na zwiastuny M&B II i opis na GRYOnline. I tak nagle oglądając zwiastuny przypomniało mi się kilka dobrych, najlepszych, rzeczy z tych dwóch modyfikacji. Więc zrodził się, w mej zakutej pale, pomysł. Pomysł, aby połączyć te dwa świetne twory w jeden, oczywiście na użytek własny. Niestety, nie posiadam żadnej wiedzy na temat modowania więc plan, no cóż, upadł... Dość szybko, właściwie zaraz po tym jak powstał. Liczę jednak na to, że ostanie się tylko na podmiance plików na inne. I, co chyba oczywiste bo bym tutaj nie pisał, pomocy kogoś z tutaj obecnych, kto grzebał w plikach gry i wie który jest możliwie od czego. Ewentualnie sam autor, o ile, jeszcze mógłby wyrazić zgodę na taki czyn/świętokradztwo. Swoją prośbę po pomoc motywują chęcią stworzenia powyższej hybrydy. Jeżeli ktoś zgodzi się pomóc, będę niezmiernie wdzięczny. Jeżeli nikt nie pomoże, a autor nie wyrazi zgody... No cóż, nie pozostanie mi nic innego jak zaprzestać owego pomysłu i uszanować wolę twórcy.
Pozdrawiam, Kpt.Corvus.