Mam dwa, krótkie pytania.
Pierwsze, wcześniej już zresztą poruszone, pozostawione bez odpowiedzi - Co z tą zbroją zjednoczenia? W poprzednich wersjach wyglądała cudownie, można było ją wychwalać od stóp do głów i takie pierdoły. Z postaci zrobił się prawdziwy terminator, tymczasem w 1.192w2 mamy klapę. Opancerzenie platfusa - świetne. Nakrycie na łeb - świetne. Nawet skarpetki są idealne, tak jak w starszych wersjach NO. Tymczasem jeśli chodzi o sweterek (kirys, napierśnik - jak kto woli) to już nie jest tak kolorowo, gdy spoglądamy na naszego bohatera wydaje nam się że mamy przed oczami średniowiecznego hipstera a nie rycerza. Szkoda, oj szkoda.
Tutaj kieruje pytanie do Akosmo, ewentualnie osób znających modding od podszewki. - Dałoby się podmienić nową teksturę zbroi zjednoczenia na tą starszą? - Pobieranie starszych wersji NO jest mi niestraszne, z góry mówię! Nie chce tylko czegoś poknocić.
Druga sprawa - Jestem casualem, wieje ode mnie casualowatością, pomimo tego że gram na normalnym poziomie wychodzę z zapytaniem: Da radę przywrócić rekrutowanie jednostek wyższego poziomu? - Przypuśćmy sytuacje - relacje z Azgad na 100 pkt. Ludzie stawiają mi tam pomniki i inne pierdoły tego typu, mogę co jakiś czas zrekrutować piechurów/bojówkarzy a nawet zbrojnych, a niekoniecznie tylko chłopów. Dałoby się to jakoś przywrócić bez grzebania w Module, którego już nie ma?
Wszystko na użytek własny, oczywiście. Pozdrawiam!