Witajcie, pragnę zadać tutaj dwa pytania, przecież pomimo zniszczenia dysku twardego, Nowa Ojczyzna nadal jest najlepiej prosperującym, Polskim modem na scenie Warbanda, a więc wątek wymrzeć nie mógł:
1. Czy da się zmienić wygląd zbroi zjednoczenia, na ten z wersji 1.185 ? Ta się po prostu niezbyt dobrze komponuję z resztą zbroi, pomimo tego że wcześniej świetnie wyglądała.
2. Da się zwiększyć ilość postawianych pieniędzy na turniejach z 500 do 1000 ? Wiem że zarabia się na tym szczególnie łatwo, jednak kiedy gra się bez kodów to każdy piniondz na udoskonalenie armii jest potrzebny, skoro też zwycięstwo w tych turniejach jest oczywiste biorąc pod uwagę AI komputera to jakieś szczególne ułatwienie to nie jest.
3.Jak zwiększyć bogactwo miast, rozumiem że przez wykonywanie misji i ubijanie bandyckich szajek kręcących się w okolicach i atakujących wieśniaków, jednak to nie działa aż tak dobrze gdyż...No właśnie, w okolicy Zelmor, które zdobyłem dzięki mojej rodzinie która podążyła za mną, kręcą się mroczni łowcy, jest ich naprawdę sporo i ciężko się z nimi walczy gdy gram na poziomie trudności normalnym, czyli tak jak być powinno. Patrole przeganiają ich co prawda, jednak oni wracają w okolice miasta. Muszę wiedzieć co jaki czas respią się mroczni, jeśli co tydzień to nie opłaca mi się z nimi walczyć, to monotonne. Pomijając ten aspekt, daję zarabiać Zelmor, wykonuję misję u mistrza gildii, na tym froncie (tj.w Swadii) Nordowie żadnych walk nie toczą, więc nie powinno być też aż tak opustoszałe, mimo tego jest bardzo biedne, porównując to z wioską, którą również dostałem w stanie "Szczur za jednego denara to tutaj rarytas", aż do "Traktory bojowe..." w stosunkowo krótkim czasie (30-40 dni) to takiego miasta nie mogę ruszyć nawet z "Bardzo biedne" na "Ubogie", dodatkowo takie Zelmor nie przynosi mi żadnych zysków, ktoś powie mi dlaczego ?