Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy ma być trochę broni palnej w NO dostępnej dla gracza?

Tak
    Nie

Autor Wątek: [WB] [SP]Nowa Ojczyzna PL  (Przeczytany 861991 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LOLLL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [WB] [SP]Nowa Ojczyzna PL
    « Odpowiedź #1290 dnia: Sierpnia 24, 2012, 12:29:51 »
    Mod jest fantastyczny i bardzo mi sie podoba:) zycze dalszego i jak najlepszego rozwoju:)

Offline Krazus

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #1291 dnia: Sierpnia 24, 2012, 19:43:34 »
    Wiem kiedy patrole znikają. W momencie gdy wysyłam rekrutantów. Nie wiem czy są też inne powody, ale ten jest pewny bo zaobserwowałem. Na moich oczach wszystkie patrole po prostu znikły. Wcześniej znikały choć rekrutantów nie wysyłałem więc muszą być też inne powody. BUG
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2012, 19:47:23 wysłana przez Krazus »

Offline mystico

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1292 dnia: Sierpnia 25, 2012, 10:41:11 »
    Bylem marszalkiem swadii, po podbiciu jakiegos miasta garnizon tego miasta zawsze byl 0 wojska. Zrezygnowalem z tej funkcji bo zawsze musialem kilka dni bronic miasta i nie chcialem zostawiac swojego wojska w garnizonie na rzecz przyszlego wladcy miasta. Nowy marszalek po podbiciu miasta "zostawia" duzy garnizon nie tracac swoich wojsk. Ostatnio podbilismy narra i automatycznie zostawil ponad 700 wojsk w garnizonie. Orientuje sie ktos jak zostawic wojsko po podbiciu bedac marszalkiem nie tracac wlasnych wojsk?

Offline ThePlayBackPL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Komentarze sztuką manipulacji, niektóre dominacji.
    « Odpowiedź #1293 dnia: Sierpnia 25, 2012, 15:20:53 »
    Bylem marszalkiem swadii, po podbiciu jakiegos miasta garnizon tego miasta zawsze byl 0 wojska. Zrezygnowalem z tej funkcji bo zawsze musialem kilka dni bronic miasta i nie chcialem zostawiac swojego wojska w garnizonie na rzecz przyszlego wladcy miasta. Nowy marszalek po podbiciu miasta "zostawia" duzy garnizon nie tracac swoich wojsk. Ostatnio podbilismy narra i automatycznie zostawil ponad 700 wojsk w garnizonie. Orientuje sie ktos jak zostawic wojsko po podbiciu bedac marszalkiem nie tracac wlasnych wojsk?

Dajesz opcje: Poproś o zamek/miasto w ramach nagrody? Jeśli tak, to wojska się nie zostawią, a ty będziesz musiał go sam bronić. Jak nie będziesz prosił, to podajże jednostki same się pojawią w mieście/zamku. A jak nie, to po prostu rozkaż któremuś lordowi udać się do miejscowości (którą zdobyłeś) i on ją będzie bronił.

Offline zozolek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1294 dnia: Sierpnia 25, 2012, 15:51:47 »
    Mam Pytanie z kąd pobrać Mound&blade v1.185 mam klucz i kupiłem gre ale jest 1.010 prosze o pomoc

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1295 dnia: Sierpnia 25, 2012, 16:33:02 »
    Kolego, 1.185 to wersja moda, który jest pod Warbanda a nie zwykłe Mount and Blade.

Offline pabl74

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1296 dnia: Sierpnia 25, 2012, 19:10:46 »
    Fajny mod!!

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1297 dnia: Sierpnia 26, 2012, 14:02:14 »
    2 błedy:
    - graficzny (czasem nie wczytuje tekstur paru obiektów, takich jak skała)
    - i o wiele bardziej irytujący - wciaż potrafi wywalić i to poważnie (komputer sie zawiesza)

Offline LOLIKOL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1298 dnia: Sierpnia 26, 2012, 17:45:32 »
    Bardzo fajny mod. Brakuje mi tylko możliwości wywołania wojny między frakcjami trzecimi tzn. np. będąc królem swojej frakcji u konstabla rozkazujesz wywołać wojne pomiędzy frakcjami x i y. Twoi agenci podając się za żołnieży frakcji x atakują karawany frakcji y i zostawiają kilka przedmiotów (sztandarów, rochodzkich kusz albo sarranidzkich turbanów) świadczących o tym że za atakiem stoi frakcja x. Wybucha wojna a ty się cieszysz. Powinno to być drogie żeby ludzie tym nie szastali a poza tym wyekwipowanie oddziału na styl frakcji x kosztuje. Powiedzmy 10.000 lub 15.000 denarów. Miło byloby też gdybyś zrobił możliwość pływania okrętem i zrobił kilka wysp z zamkami i dał je pomarskim bo mają mało miast. Tylko 2 miasta i 2 zamki. We florisie chyba się tak dało. Problem by był  z nauczeniem lordów pływać . i gdyby były jescze bitwy morskie. Cud.  To tylko pomysły ale było by fajnie.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2012, 17:56:38 wysłana przez LOLIKOL »
    \\\'\\\'Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana\\\"<br />Jam Gustaw.

Offline heniusss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1299 dnia: Sierpnia 26, 2012, 18:28:12 »
    Witam, mam problem. Mam M&B Warband ale 1.1, czy może ktoś na privie podać mi link do patcha 1.153 DZIAŁAJĄCEGO?

Offline tomek91000

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1300 dnia: Sierpnia 26, 2012, 18:35:45 »
    Witam, mam problem. Mam M&B Warband ale 1.1, czy może ktoś na privie podać mi link do patcha 1.153 DZIAŁAJĄCEGO?

http://www.taleworlds.com/   - zapraszam tutaj :)

Uploaded with ImageShack.us

Offline heniusss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1301 dnia: Sierpnia 26, 2012, 18:37:37 »
    Dzięki :)

Offline kapi5

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1302 dnia: Sierpnia 26, 2012, 23:40:31 »
    Witam mam problem a mianowicie kiedy mam jakąś broń nową typu Mistyczny Miecz to przy ataku tekstura znika na chwile  ja mam tylko taki problem?
    Wygrana to początek krwawej bitwy.

Offline krzyzaktcz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1303 dnia: Sierpnia 27, 2012, 13:12:45 »
    Mam pewien problem z grą. Gdy chcę wczytac zapis, gra wywala mi do pulpitu i wyskakuje mi komunikat: Load error: Invalid number of troops: 19196.
    Proszę o szybką odpowiedź.

Offline haket

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1304 dnia: Sierpnia 27, 2012, 18:25:23 »
    Czy mógłbym prosić o ponowne wrzucenie http://www.gamefront.com/files/21782325/no_1175.rar bo link mi nie działa a nie bardzo mam ochotę płacić na chomikuj ^^