...
- Czy ktoś miał błąd CRC na dysku twardym (nie na cd,dvd)?
- Czy da radę uratować dane z takiego dysku? Mam na nim ms N.O. i skończoną mapę świata, co do module systemu to mam kopię ale mapki to niestety nie.
Piszę tu ten problemik chociaż nie jest związany z modem,ale jak widzę to tu dyskutujecie o zjadaniu płyt itp. to może tak przy okazji ktoś coś wie. Pozdrawiam.
Błąd CRC to maiłem przy spakowanych plikach i naprawiałem to przez WinRaR'a w opcjach "Napraw Archiwum". Jeśli plik był uszkodzony przed spakowaniem, oraz nie zawierał danych naprawczych, to lipa.
Może mi ktoś wysłać na PW lokalizacje wszystkich itemów zjednoczenia? Mam zbroje, konia i tarcze. Co tam jeszcze można znaleźć i gdzie? :D
Czekam na priv
Jak ci, się nie chce szukać, to zarób sobie więcej denarków, wejdź w opcje cziterskie i kup całość. ;)
Akosmo: mam prośbę, czy da rade zmienić coś w plikach, aby na polu bitwy, wrogowie od razu nie atakowali ? Ustawiałem w opcjach szybkość walki na najwolniejszą, ale to już nie gra. W M&B W czy też w OSP, podczas początkowej bitwy, wróg rozstawia swoje wojska i powoli ruszają do przodu, czasami stoją w miejscu jak jest ich za mało. W Nowej Ojczyźnie lecą jak stado rozpędzonych i wściekłych imadeł.