Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Easter eggs  (Przeczytany 7875 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    Odp: Easter eggs
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 24, 2011, 20:47:59 »
    Prawdziwego Easter Egga można znaleźć np. w Sacred 2 (występowanie zespołu metalowego Blind Guardian, który inspiruje się tematyką fantasy) czy choćby GTA: SA (tabliczka w stylu: tu nie ma żadnych easter eggów, czy coś w ten deseń)

Ale.. Może to tylko moje zdanie i Warband też jest takowymi nasycony.. W każdym razie ja powyższego, przez was wymienionego, za eastery nie uznaję, ot co.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2011, 21:21:29 wysłana przez Klakson »

Offline robroz

• Użytkownik
    • wyglądasz jak dziecko po nieudanej aborcji
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 24, 2011, 20:52:51 »
    Takie coś to ja widzę na każdej (prawie) mapie w CS.

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 24, 2011, 21:21:36 »
    Prawdziwego Easter Egga można znaleźć np. w Sacred 2 (występowanie zespołu metalowego Blind Guardian, który inspiruje się tematyką fantasy) czy choćby GTA: SA (tabliczka w stylu: tu nie ma żadnych easter eggów, czy coś w ten deseń)

Ale.. Może to tylko moje zdanie i Warband też jest takowymi nasycony.. W każdym razie ja powyższego za eastery nie uznaję, ot co.
    to podaj przykład skoro jest nasycony
    coś oprócz samurajskiej zbroi, tych kości w wiosce i szkieletora w zamku bulugha

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 24, 2011, 21:25:38 »
    Nie jestem pewien, ale Klaksonowi chodziło właśnie o to, że WB nie ma w sobie dużo easter eggów. I jest to prawda, oprócz szkieletu w zamku Bulugha oraz kompletu samuraja chyba takowych brak.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 24, 2011, 21:33:09 »
    Nie jestem pewien, ale Klaksonowi chodziło właśnie o to, że WB nie ma w sobie dużo easter eggów. I jest to prawda, oprócz szkieletu w zamku Bulugha oraz kompletu samuraja chyba takowych brak.
    no turkom brakowało chyba pomysłów nie to co np. w oblivionie tam jest ich chyba kilkadziesiąt ;]

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 25, 2011, 00:30:29 »
    Tak Hofiko, dobrze mnie zrozumiałeś :) W WB bym się raczej nie spodziewał tego typu ciekawostek. Zresztą jak wiemy z doświadczenia, turkom nie tylko na eastery brakowało pomysłu ;) Jest jeszcze wiele do zrobienia w WB i mam nadzieję, że jeśli będzie część kolejna w tym stylu, to postarają się odrobinę bardziej i gra nabierze sensu.