Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witajcie Wszelacy Waszmościowie!  (Przeczytany 1178 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hieronim

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witajcie Wszelacy Waszmościowie!
    « dnia: Kwietnia 25, 2011, 19:45:05 »
    Witam, jak zwykle ludzie mówią jak sie nazywają, ile mają lat, gdzie ich bocian przyniósł itp. Jam będę gadać jeno staropolskim sławnym akcentem. Witajcie dobrodzieje, jam Hieronim, namiestnik husarski herbu Ślepowron, ok ok troche przesadziłem xD, mam ja już 12 lat, wiem że bardzo młody ale moje zafascynowanie XVII wieczną polską mam już od czasów dziecięcych, gdy miałem zaszczyt przeczytać książkę "Ogniem i mieczem" Henryka Sienkiewicza, gdy już dorosłem na junaka zobaczyłem w necie Wspaniałą grę M&B Ogniem i Mieczem, tak zafascynowany tym ubłagałem moich strażników młodości aby ufundowali drobnymi talarami tą grę. Przeszedłem z wielką chęcią bez używania oszustw ponieważ zabraniały mi to godność Szlachecka jak sprawiedliwość Sądowa.Tak się w to wciągnełem że kupiłem książki historyczne i czytałem je do bólu.Obejrzałem film Ogniem i Mieczem spodobał mi się jak karczmiarka z warkoczami dosięgającymi do pięt.Aktualnie posiadam M&B Ogniem i Mieczem i M&B Ogniem i Mieczem Dzikie Pola.Jestem zawodnikiem klubu KSW Kyokushin, aktualnie posiadam 2 kyu.Mam nadzieję że spodobał się Wam mój opis.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2011, 20:01:17 wysłana przez Hieronim »
    "Bóg,Honor,Ojczyzna" Cały sens życia ludzkiego.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    Odp: Witajcie Wszelacy Waszmościowie!
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 25, 2011, 22:25:41 »
    Bardzo fajny opis Witam na forum!

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Hieronim

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 26, 2011, 21:04:47 »
    Dzięki, mam nadzieję że ktoś będzie chciał ze mną mieć konsultację historyczną.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 28, 2011, 00:08:00 »
    Jam będę gadać jeno staropolskim sławnym akcentem.
    ja ja iś bin szprehe onli polisz

Jestem zawodnikiem klubu KSW Kyokushin, aktualnie posiadam 2 kyu.
    A drugie kyu to nie jest aby brązowy pas? ;-)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Hieronim

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 28, 2011, 16:06:22 »
    Ajj no tak ja mam 10 kyu.. xD
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 28, 2011, 16:10:25 wysłana przez Hieronim »