Witam, jak zwykle ludzie mówią jak sie nazywają, ile mają lat, gdzie ich bocian przyniósł itp. Jam będę gadać jeno staropolskim sławnym akcentem. Witajcie dobrodzieje, jam Hieronim, namiestnik husarski herbu Ślepowron, ok ok troche przesadziłem xD, mam ja już 12 lat, wiem że bardzo młody ale moje zafascynowanie XVII wieczną polską mam już od czasów dziecięcych, gdy miałem zaszczyt przeczytać książkę "Ogniem i mieczem" Henryka Sienkiewicza, gdy już dorosłem na junaka zobaczyłem w necie Wspaniałą grę M&B Ogniem i Mieczem, tak zafascynowany tym ubłagałem moich strażników młodości aby ufundowali drobnymi talarami tą grę. Przeszedłem z wielką chęcią bez używania oszustw ponieważ zabraniały mi to godność Szlachecka jak sprawiedliwość Sądowa.Tak się w to wciągnełem że kupiłem książki historyczne i czytałem je do bólu.Obejrzałem film Ogniem i Mieczem spodobał mi się jak karczmiarka z warkoczami dosięgającymi do pięt.Aktualnie posiadam M&B Ogniem i Mieczem i M&B Ogniem i Mieczem Dzikie Pola.Jestem zawodnikiem klubu KSW Kyokushin, aktualnie posiadam 2 kyu.Mam nadzieję że spodobał się Wam mój opis.