Witam i pozdrawiam użytkowników! Jestem Dominik, lat 13.
Gram w Warba nda już pół roku(?) głównie w singleplayer, lecz możecie mnie spotkać na serwerach z modami: Full Invasion, Hunt, Mount and Musket, PWMod. Od razu jednak uprzedzam, że nie najlepiej gram.
Uwielbiam mangę i anime(wymienię tytuły takie jak Soul Eater, D.Gray-man, Beelzebub, Fairy Tail, Darker Than Black) i ogólnie interesuję się kulturą, historią i językiem Japonii.
Nie cierpię gier liniowych z jedną dobrą drogą i wieloma skryptami (czyt. ostatnie Call of Duty). Dlatego właśnie po prostu uwielbiam gry od BioWare takie jak Dragon age: Początek i obie części Mass Effect, lub oba Fallouty od Bethesdy.
Interesuje mnie świat Warhammera ( i 40k jak i "zwykłego") i marzę (oby nie były to niespełnione marzenia...) by kupić Warhammer
Fantasy Roleplay. Uczestniczyłem w marnych próbach stworzenia ciekawego, dobrze działającego PBF, ale... wyszły same porażki.
Uwielbiam literaturę. Tak naprawdę nie wiem jakie cechy mi się najbardziej podobają, więc umieszczę tylko tytuły. Może to wam coś powie.
Cała saga "Wiedźmin", "Metro 2033" (czytałem też "Metro 2034", ale była tylko namiastką "pierwszej części"), "Malowanego Człowieka" i "Pustynną Włócznię". Ostatnio zacząłem czyta "Na krawędzi cienia" z trylogii "Nocnego Anioła".
Sam nie wiem co o sobie pisać, więc wszelkie pytania będą mile widziane.