Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: League of Legends  (Przeczytany 6694 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lotheri

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    League of Legends
    « dnia: Kwietnia 24, 2011, 11:33:42 »
    Cześć, bardziej od przedstawienia gry jest to apel do polskich graczy.
    Może ktoś z was słyszał, a może nie o grze League of Legends. Nie będę o niej pisać, ponieważ i tak każdy ma wikipedię. Chodzi mi bardziej o projekt polish community, mający na celu wprowadzenie polskiego aspektu do gry. W tym celu RIOT (wytówrnia gry) postawiła za zadanię uzyskania 10 000 zaproszeń. Aby zaproszenie było zaliczone, osoba zaproszona musi uzyskać 5lvl (Dla niedoświadczonego gracza 2-4h gry). Forum polskich fanów gry (leagueoflegends.pl) rozpoczęło akcję na własną rękę, gdzie każdy "doświadczony gracz" tworzył kilka własnych kont "refowych", lecz spotkało się to z odezwą RIOTU, który stwierdził, że nie przyjmują takich akcji (w 1 dzień uzyskaliśmy 500 zaproszeń). Dlatego zwracam się z prośbą do polskich graczy o pomoc i poświęcenie tych 3h na stworzenie własnego konta i pogranie chwile w nasza grę.

By założyć konto nam pomocne proszę skorzystać tego linku:
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c1782c92c4ec

Z góry dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że administracja forum nie usunie tego tematu.

Offline AdiX913

• Użytkownik
    Odp: League of Legends
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 02, 2012, 12:39:35 »
    Od razu sry za odświeżenie ale mam kilka spraw:
    1. Od teraz (dziś chyba na EU serwerach od kiku dni na północnej ameryce) trzeba wbić 10 lv. (5 liczy się jako tzw milestone czyli półmetek)
    2. http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e4786c675b5a527641476 proszę o rejestracje na tej stronce.
    3. Można zarbić na tej grze tzn są mistrzostwa teraz zaczyna się II sezon a pula to 5 mln dolarów.
    4. Gra jest aktualizowana co średnio 1-2 tyg.
    5. Będę bardzo wdzięczny za zrobienie pkt 2.
    6. Polecam tę grę w imieniu wszystkich jej graczy, chociaż osobiście gram na ameryce i ją wolę ( na EU WEST za duzo rosianów i niski poziom, na EU N średni poziom ale niemili gracze a na NA wysoki poziom, kultura wysoka [nie zawsze oczywiscie] szybsze aktualizacje niz na EU W/N, jedyny minus to wysoki ping (ms/ opóźnienie) i brak płatności w Zł (nie licząc sms).
    7.Ostatnei o co proszę to nieusuwanie tematu 
    Proszę się rejestrować i grać na najlepiej północnej ameryce mój nick to AdiX913
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e4786c675b5a527641476

Offline Valambir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 21, 2013, 21:19:35 »
    Jak ktoś jest początkujący i nie zna buildu dla rengara to zapraszam :D http://images.tinypic.pl/i/00336/ts8oodtosvfc.png
    "Jeżeli już macie pić, to pijcie jak Polacy" - Napoleon Bonaparte

Offline Ciastunia

• Użytkownik
    • "Dumka na dwa serca"
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 10, 2014, 23:54:45 »
    Potrzebuję buildu na Nidalee :)
    Najlepiej jakiego sprawdzonego .. oraz budowę runek :)

(click to show/hide)

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 11, 2014, 00:13:01 »
    nie marnuj czasu na tę grę :P

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • Mi casa es su casa, będę bawił się jak szejk
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 11, 2014, 00:30:16 »
    Lepiej pograj w WB :)

Znowu krzyczą, "co to za świńskie tracki, łaki?"
    A kto potrafi czytać chińskie znaki, he?

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 18, 2014, 10:53:40 »
    Wszystkie buildy są w internecie, wystarczy poprosić o pomoc wujka google.

Offline Sauron123

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    League of Legends
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 13, 2015, 18:30:05 »
    Jakie wrażenie po grze w LoLa?
    Śmierć jednego jest tragedią, śmierć milionów jest czystą statystyką - Józef Stalin

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 13, 2015, 18:37:34 »
    Zawsze zdawało mi się, że LoL nie jest grą strategiczną. Anyway, sądzę, że powinieneś spytać się w tym temacie, bo LoL ma już swój temat.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 13, 2015, 18:41:59 »
    LoL i strategia?

Temat scalony // Dyktator
    « Ostatnia zmiana: Lutego 13, 2015, 18:42:31 wysłana przez Dyktator »

Offline Garedyr

• Użytkownik
    • Piwa: 75
    • fear the bonerlords
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 13, 2015, 19:11:11 »
    Cześć, bardziej od przedstawienia gry jest to apel do polskich graczy.
    Może ktoś z was słyszał, a może nie o grze League of Legends. Nie będę o niej pisać, ponieważ i tak każdy ma wikipedię. Chodzi mi bardziej o projekt polish community, mający na celu wprowadzenie polskiego aspektu do gry. W tym celu RIOT (wytówrnia gry) postawiła za zadanię uzyskania 10 000 zaproszeń. Aby zaproszenie było zaliczone, osoba zaproszona musi uzyskać 5lvl (Dla niedoświadczonego gracza 2-4h gry). Forum polskich fanów gry (leagueoflegends.pl) rozpoczęło akcję na własną rękę, gdzie każdy "doświadczony gracz" tworzył kilka własnych kont "refowych", lecz spotkało się to z odezwą RIOTU, który stwierdził, że nie przyjmują takich akcji (w 1 dzień uzyskaliśmy 500 zaproszeń). Dlatego zwracam się z prośbą do polskich graczy o pomoc i poświęcenie tych 3h na stworzenie własnego konta i pogranie chwile w nasza grę.

By założyć konto nam pomocne proszę skorzystać tego linku:
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c1782c92c4ec

Z góry dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że administracja forum nie usunie tego tematu.

Na czym polega cel tego projektu? Powstanie oddzielny serwer dla polaczków? Mam nadzieję, że tak, bo psują grę wszystkim ;)

"Szukaj po omacku ch*ja w cieście" ~Prußak
    "Jakbym miał pasztet to bym zjadł kanapkę z pasztetem ale nie mam chleba" ~Mat Berserker
    "Bieg na kilometr w ramach biegania, to jak picie piwa bezalkoholowego w ramach picia alkoholu" ~Dyktator

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 13, 2015, 19:16:56 »
    Zacytowałeś post z 2011 roku ;)
    Rozchodzi się o pytanie Saurona, który założył do niego specjalnie temat w dziale gry strategiczne (wtf) i liczyłem, że jako weteran brązu (hehe xD), czy gdzie tam grasz, odpowiesz mu na to pytanie ^^

Offline Garedyr

• Użytkownik
    • Piwa: 75
    • fear the bonerlords
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 13, 2015, 19:29:08 »
    Zacytowałeś post z 2011 roku ;)
    Rozchodzi się o pytanie Saurona, który założył do niego specjalnie temat w dziale gry strategiczne (wtf) i liczyłem, że jako weteran brązu (hehe xD), czy gdzie tam grasz, odpowiesz mu na to pytanie ^^

Łopata roku dla mnie xD Siędzę w goldzie i wypraszam sobie nazywanie mnie brązem. Wrażenia? Po tym gdy DFG i Flara zostały usunięte z gry mam jeden cytat opisujący moje wrażenia: "No tak średnio bym powiedział.".

"Szukaj po omacku ch*ja w cieście" ~Prußak
    "Jakbym miał pasztet to bym zjadł kanapkę z pasztetem ale nie mam chleba" ~Mat Berserker
    "Bieg na kilometr w ramach biegania, to jak picie piwa bezalkoholowego w ramach picia alkoholu" ~Dyktator

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 14, 2015, 00:31:01 »
    LoL ssie, tylko Dota!
    DANCE OR GET BANNED

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 14, 2015, 11:00:05 »
    LoL ssie, tylko Dota!

Może to dlatego, że najpierw zacząłem grać w lola a dopiero później w dotę, ale odnoszę wrażenie, jakby to pierwsze było o wiele bardziej przejrzyste w kwestii tego co się dzieje na mapie, jak i teamfightów. Na przykład w lolu masz tylko kilka skillów globalnych, kiedy w docie, z tego co wiem, ma je przynajmniej z 10-15 postaci

Ciekawi mnie zdanie osób, które poznały te gry w odwrotnej kolejności; co sądzicie?