Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Trochę przydługie przywitanie od Gżywy  (Przeczytany 1462 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gzywa

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Drunken Head Hunter
    Trochę przydługie przywitanie od Gżywy
    « dnia: Kwietnia 05, 2011, 05:36:20 »
    Witam

Być może niektórzy z was widzieli na serwerach łucznika który strzela ludziom w plecy a później ucieka a jak go dogonicie to pada na 1-2 strzały bo ma słabego manuala. Jeśli tak to duża szansa że to byłem ja ;]. W Warbanda gram ok. rok(jestem w klanie WSC), prawie zawsze łucznikiem,nie przepadam za kuszą i gram nią tylko gdy są frakcje Swadia vs. Rhodocy, czasami zagram piechota żeby zobaczyć jak to jest być "po drugiej stronie celownika". Konny ze mnie żaden,grałem nim może ze 3 razy. Pierwszy raz o M&B usłyszałem od kolegi który go zakupił("Hej stary jest takie fajne średniowieczne RPG, chcesz to Ci pożyczę i obczaisz") zagrałem no i mnie wciągnęło:)

A teraz coś o sobie:

Na imię mam Kamil, lat 22 i gry komputerowe(wszystko oprócz symulatorów samolotów i przygodówek) to moje hobby, życiowa pasja i uzależnienie:). Gram od 9 roku życia(licze od czasu gdy dostałem PC, wcześniej był pegasus, SNES i klasyki na te platformy: Contra, Mario, Tanks, Kunio Kun no Nekketsu Soccer League;D ),mój pierwszy komputer odkupiony od kolegi był złomem nawet jak na ówczesne standardy:) procesor 66 mhz, 8(16) mb RAM i dysk 200mb(2 GB), w  nawiasie podane są późniejsze parametry po "apgrejdzie" podzespołów;]. Dzięki temu w czasie gdy inni zagrywali sie w CS'a, ja mogłem poznać klasyki, gry z których większość była kamieniami milowymi w swoich gatunkach i miała duży wpływ na to jak rozgrywka elektroniczna wygląda dziś(Another World, Dune 2, Flashback, Archon, Alien Breed, Tyrian, pierwsze gry z serii: X-Wing, UFO, Heroes of M&M, Setlers, Need For Speed oraz wiele innych których tytuły wyleciały mi z głowy ale gdybym zobaczył screena na pewno bym sobie przypomniał:) ). Moje ulubione gry to "Max Payne 2, Prince of Persia: Warrior Within", seria "Tony Hawk" 1-3, "Silent Storm" wraz z dodatkiem, oraz seria Pro Evolution Soccer(gram od 8 lat, chwilowo nieaktywny bo zbieram kasę na PES 2011)"

Tych którzy pomyśleli po przeczytaniu powyższego tekstu że jestem "no-life" który całe życie siedzi przed kompem mają niestety trochę racji:) Moje obecne zajęcie to aktywne poszukiwanie pracy oraz bycie N.I.N.J.A(No Income No Job no Assets) na pełny etat ale oprócz komputera mam też inne zainteresowania, są nimi tenis ziemny i snowboard. Dodam że długo szukałem jakiegos innego zajęcia oprócz komputera(jeżdziłem na deskorolce, machałem nunchaku, probowałem w celach czysto hobbystycznych oczywiście nawet "picklocking'u") ale w końcu się udało i jak na razie nie zapowiada sie żeby te dwa sporty mi się znudziły;] Mój gust muzyczny jest trochę "ciężki";], słucham głownie: Disturbed, Drowning Pool, Korpiklanii, Linkin Park , Tree Days Grace, Nickeback, Soil, Green Day, Prodigy oraz wszelkich innych odmian rocka i metalu(oraz troszeczkę techno i innych rodzajów muzyki). Z filmów preferuję kino akcji(ulubiony film "Equilibrium") ale podobnie jak z muzyką nie ograniczam się do jednego gatunku tylko oglądam/słucham wszystko co mi się podoba. Z książek czytam tylko fantastykę(być może zaraziłem się nią gdy dziecięciem będąc dorwałem w swoje małe łapki "Thorgal'a" ;]), moje ulubione pozycje to: "Wiedźmin" i "Trylogia Husycka" Sapkowskiego, "Mistrz i Małgorzta" M. Bułhakowa oraz "Piknik na skraju drogi" braci Strugackich.

Na koniec dorzucę jeszcze 2 ciekawostki: mój nick(wiem że pisze się "grzywa" ale to jest nick a nie nazwa więc się nie czepiajcie:P) wziął się z fantazyjnej fryzury ktorą bardzo dawno temu nosiłem(nikomu zdjęć nie pokażę bo byście mnie śmiechem zabili;D). Druga ciekawostka to taka że w wieku 18 lat ojczyzna się o mnie upomniała i trzeba było iść do wojska(jak to się stało pytacie... długo by opowiadać ;]). Służyłem w 1 Siedleckim Batalionie Rozpoznawczym(byłem zwiadowcą). W nagrodę za moją "poniżejprzecietną" sprawność fizyczną zostałem uhonorowany "lekkim" karabinem maszynowym PKM:) który kochałem i nienawidziłem na zmianę. Kochałem gdy z niego strzelałem bo to naprawdę niezła frajda opróżnić kilkadziesiąt pocisków w kilka sekund i patrzeć jak cele na strzelnicy 300m dalej znikają i zostaje po nich tylko tuman kurzu, natomiast nienawidziłem gdy przyszła taktyka i temat: pokonywanie terenu różnymi sposobami(tak naprawdę poznaliśmy tylko 2: czołganie i sprint zygzakiem) bo jednak 9 kilo żelastwa (+ prawie drugie tyle ważył plecak) trochę daje popalić, jednak naprawdę znienawidziłem tą broń dopiero gdy przyszło zaliczyć marsz kwartalny na 35 km;]. No i to by chyba było na tyle(wiem że za dużo nawiasów dałem ale niestety taki jest mój styl pisania:)).

Pozdrawiam i dziękuje za uwagę

Gżywa

\        /          <---<<                                        <----<<                        <---<<
     \_O_/                                            <---<<
        |                           <---<<                                    <---<<
        |  /                                          <---<<                                     <---<<
       / \/   <---<<                                               <---<<
      /                                <---<<

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Trochę przydługie przywitanie od Gżywy
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 05, 2011, 08:54:18 »
    Serdecznie witam! Fajne powitanie, rozbudowane, długie, aż przyjemnie się czyta. Tyle o sobie napisałeś że nawet nie mam o co Cię zapytać ;)

A więc jeszcze raz: Witaj.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 05, 2011, 09:44:21 »
    Zaiste, powitanie jakich mało;) Witam Cie, jesteśmy z tego samego rocznika. Niektóre fakty z Twojego życia zgadzają się z moimi, co dowodzi ze rocznik 88 jest...ciekawy. Lubisz techno także z tego co słyszałem...a muzykę trance? (Wybaczcie że pytam ale mniej więcej chciałbym wiedzieć ile osób na tym forum lubi ten typ muzy oprócz mnie.....). Jeśli lubisz fantastykę polecam(i to bardzo), książki z serii"Czarna Biblioteka", w realiach warhammera, ciekawa i mroczna fabuła. Ops, no tak to wątek z Twoim powitaniem a nie moimi "widzi mi się" ;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 05, 2011, 13:55:47 »
    Witaj Gżywa :)

Parę razy miałem okazję Cię spotykać na różnorakich serwerach - Twoje heady nieraz doprowadzały mnie do szewskiej pasji :)

Mimo wszystko doceniam wielki talent łuczniczy ;)

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 05, 2011, 14:18:10 »
    Najbardziej upierdliwy łucznik jakiego poznałem, cześć! :)

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 05, 2011, 16:00:24 »
    Serdecznie i ja Cię witam strzelający oprawco :) Sarranidzkie konie i inne rumaki zawiązały tajne porozumienie mające na celu ukradzenie Ci łuku i kiszy, którym je zabijasz :)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 05, 2011, 20:31:57 »
    Bardzo fajny wstęp ;) Już Cię lubie, za to, że się rozpisujesz :P Sam czasem mam z tym problemy.
    Oczywiście Witaj... ponownie, bo było nam dane spotkać się na serverach zapewne ;)

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 05, 2011, 21:11:38 »
    Witam ciebie na forum :D Jakoś nie pamiętam bym ciebie spotkał, pewnie dlatego, bo ja też łucznik i nasze strzały się nie spoykały na polu walki :D

Ps. Stary masz życiory bardzo podobny do mnie szczególnie z karabinem KMPK :P

HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Gzywa

• Użytkownik
    • Drunken Head Hunter
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 05, 2011, 23:29:44 »
    Dziękuje wszystkim za bardzo ciepłe powitanie:)

Zaiste, powitanie jakich mało;) Witam Cie, jesteśmy z tego samego rocznika. Niektóre fakty z Twojego życia zgadzają się z moimi, co dowodzi ze rocznik 88 jest...ciekawy. Lubisz techno także z tego co słyszałem...a muzykę trance? (Wybaczcie że pytam ale mniej więcej chciałbym wiedzieć ile osób na tym forum lubi ten typ muzy oprócz mnie.....). Jeśli lubisz fantastykę polecam(i to bardzo), książki z serii"Czarna Biblioteka", w realiach warhammera, ciekawa i mroczna fabuła. Ops, no tak to wątek z Twoim powitaniem a nie moimi "widzi mi się" ;)

Jak już wspomniałem słucham wszystkiego co mi się podoba w 90% jest to głownie metal, ale za trance też przepadam(głownie słucham Tiesto). A co do Warhammera to niestety mieszkam na wsi i w tutejszej bibliotece nie ma zbyt wielkiego wyboru więc wątpię aby mieli "Czarną Biblioteke". Na szczęścię mam kolegę który studiuje w Rzeszowie i dałem mu znać żeby poszukał w tamtejszej bibliotece więc jest szansa:)

Najbardziej upierdliwy łucznik jakiego poznałem

To doprawdy najmilszy komplement jaki usłyszałem:D Serio mówię

Sarranidzkie konie i inne rumaki zawiązały tajne porozumienie mające na celu ukradzenie Ci łuku i kiszy, którym je zabijasz :)

Chyba zaczynam w to wierzyć ponieważ dzisiaj na serwerze IG zostałem śmiertelnie potrącony przez Huntera bez jeźdzca. Moi szpiedzy mowią że to tajne porozumienie to coś na kształt Hitmenów(Którzy być może są w tajnym sojusznikami koni w tym tajnym porozumieniu;] ) tyle że konie polują tylko na mnie .Musze się mieć na baczności...;D
    \        /          <---<<                                        <----<<                        <---<<
     \_O_/                                            <---<<
        |                           <---<<                                    <---<<
        |  /                                          <---<<                                     <---<<
       / \/   <---<<                                               <---<<
      /                                <---<<

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 06, 2011, 19:09:21 »
    Eeee tam podróbki HITMENÓW to dużo nie zdziałają :P Jak zlecenie dojdzie do nas to będziesz miał przerąbane :D Ale mam nadzieje, że zlecenia na ciebie nie będzie, bo jak tak to znaczy, że coś przeskrobałeś :D

Pozdrawiam HITMEN_Jarsuss ;P
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl