Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2011  (Przeczytany 31165 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LoR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Złap masy
    Odp: Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #135 dnia: Maja 10, 2011, 16:28:21 »
    Tak więc panowie, nie zapomnijcie by rano swoich koni..przygotować do boju

Co ja bede robil rano to moja sprawa!

Offline Fafaron

• Użytkownik
    • Po prostu Pacman.
    « Odpowiedź #136 dnia: Maja 10, 2011, 16:54:57 »
    Może przy okazji live streama meczu załatwicie jakiegoś irca, żeby oglądający mogli porozmawiać między sobą i pokomentować?
    Cytat: Konfederat
    Tak dla ułatwienia ja nie pisze przecinkow. bo się gubię gdzie je postawić.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #137 dnia: Maja 10, 2011, 17:00:45 »
    ehhh jest tam obok miejsce do pisania przy stream P

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #138 dnia: Maja 10, 2011, 17:01:50 »
    Myślę że będzie odpowiedni kanał na TeamSpeaku z którego korzysta reprezentacja:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #139 dnia: Maja 10, 2011, 17:25:50 »
    Więc przypominam:

LINK DO RELACJI NA ŻYWO, CZWARTEK GODZINA 20:00!
    http://www.xfire.com/live_video/captainlust/

Wszystkich kibiców zapraszamy na specjalny kanał do nas na server Teamspeaka:

IP: 62.20.172.1​53
    Port: 9987
    Hasło: warband

Kanał: Kibicujemy Reprezentacji - strefa Kibica

Chciałbym tylko prosić o dobre zachowanie, a przede wszystkim nie przeszkadzanie reprezentantom gdyż muszą się oni naprawdę skupić podczas gry.

W IMIENIU CAŁEJ REPREZENTACJI GORĄCO ZAPRASZAM!

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #140 dnia: Maja 10, 2011, 17:26:41 »
    Bardzo chętnie skorzystam z tej relacji. Otworze sobie piwko i mam nadzieję,że w końcu oblejże mecz w którym Polska wygrywa mecz :P
    PS. Życzę powodzenia chłopaki :D Cała Tawerna jest z Wami :P

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #141 dnia: Maja 10, 2011, 22:06:38 »
    Kibicuje naszej reprezentacji od początku, dlatego z chęcią zobaczę relację live z tego spotkania. Jeśli chcecie aby został pobity rekord oglądalności to koniecznie rozszerzcie informacje na inne źródła, jak chociażby news na głównej.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #142 dnia: Maja 10, 2011, 22:31:41 »
    Popieram Oktawiana:) Od siebie dodam że zawiadomiłem kilku graczy nie śledzących tawerny więc myślę że oglądalność będzie duża:) A co dopiero będzie w finale jeżeli do niego dojdziemy:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Maja 10, 2011, 22:37:46 »
    Popieram zdanie Lucyferka, większość z członków reprezentacji jest... "trolami', oczywiście mówiąc to bardzo lekko. Parę dni temu DziOb i cała ta banda i zbieranina, wchodzi na serwer PE i to, że gadałem z Argalebem-chciałem go wypytać czemu dają cały czas głosowania na wykopywanie siebie nawzajem,po rozwinięciu rozmowy powiedziałem co myślę o pewnej części starego SRT, byłem razem w Teamie z dzobemi ten nagle prawie zrobił mi TK i go wykopałem z serwera. I nagle ruszyła się prawie cała hołota reprezentacji obecna na serwerze z pretensjami, że go wykickowałem. Wiec Luciferek ma racje z zachowaniem które jest godne trzody chlewnej.

Edit: A ty się odezwałeś bo znasz lepiej sytuacje i co robili? A i to że się wykopywali to nie argaleb dawał na siebie glosowania tylko cały czas miedzy sobą chcieli się wykopywać. Widać żeś z WV.

Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Maja 11, 2011, 07:00:42 wysłana przez Czarnoksieznik »

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    « Odpowiedź #144 dnia: Maja 10, 2011, 23:51:39 »
    gadałem z Argalebem-chciałem go wypytać czemu dają cały czas głosowania na wykopywanie siebie nawzajem

Wiesz jest cos takiego jak żarty,zmien tryb zycia bo Cię zadna baba nie zechce.

To,że team Polski to banda luzaków i jajcarzy to nie powod zeby ich wyzywac od zbieranin i trzody chlewnej lol :O Pozatym niewiesz nawet o co chodzi w koflikcie ZKM i Poland_Team wiec nie wypowiadaj sie na ten temat gdyz ta zbieranina przerasta Cię pod  kazdym wzgledem w grze ktorej poswiecone jest to forum.W tym wypadku mysle ze nawet Lucek się z Tobą nie zgodzi.

prawie zrobił mi TK

Aha...

EDIT:Tak się składa ze jestem w reprezentacji i znam sytuacje lepiej od Ciebie.Widać "żeś" niedoinformowany i ciezko Ci zrozumiec moj przekaz

Widać "żeś" z WV

I "dumnym żem" z tego!

« Ostatnia zmiana: Maja 11, 2011, 14:16:53 wysłana przez LoR »

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Maja 11, 2011, 11:27:48 »
    Grajcie w spokoju zamiast się zapalać nieporzebnie. Wolę poczytać jaki macie pomysł na Turków! Powodzenia btw.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #146 dnia: Maja 11, 2011, 12:59:40 »
    Popieram zdanie Lucyferka, większość z członków reprezentacji jest... "trolami', oczywiście mówiąc to bardzo lekko. Parę dni temu DziOb i cała ta banda i zbieranina, wchodzi na serwer PE i to, że gadałem z Argalebem-chciałem go wypytać czemu dają cały czas głosowania na wykopywanie siebie nawzajem,po rozwinięciu rozmowy powiedziałem co myślę o pewnej części starego SRT, byłem razem w Teamie z dzobemi ten nagle prawie zrobił mi TK i go wykopałem z serwera. I nagle ruszyła się prawie cała hołota reprezentacji obecna na serwerze z pretensjami, że go wykickowałem. Wiec Luciferek ma racje z zachowaniem które jest godne trzody chlewnej.

Edit: A ty się odezwałeś bo znasz lepiej sytuacje i co robili? A i to że się wykopywali to nie argaleb dawał na siebie glosowania tylko cały czas miedzy sobą chcieli się wykopywać. Widać żeś z WV.

Pozdrawiam

Następnym razem daruj sobie uogólnienia... "Większość" też mógłbyś sobie odpuścić... Do reszty nawet nie będę nawiązywał, szkoda słów.
    A co do taktyki Voluś :) To Argaleb już co nieco po bazgrał.
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Okocha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Maja 11, 2011, 15:39:12 »
    Grajcie w spokoju zamiast się zapalać nieporzebnie. Wolę poczytać jaki macie pomysł na Turków! Powodzenia btw.

Jeśli chodzi o Turków to myślę że możecie nam zaufać parę pomysłów już jest, więc postaramy się was nie zawieść.

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Maja 11, 2011, 15:43:53 »
    Jestem spokojny- dotąd wszystkich rozwalaliście, oby tak dalej!

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #149 dnia: Maja 12, 2011, 15:14:51 »
    Od dwóch dni nie mam neta na swoim kompie :s, więc pewnie nie obejrzę transmisji z meczu, jednak z chęcią dzisiaj wypiję za wasze powodzenie! ;)