Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2011  (Przeczytany 31174 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    Odp: Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #75 dnia: Kwietnia 27, 2011, 22:58:41 »
    Brawo panowie ^^ brawo !

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #76 dnia: Kwietnia 28, 2011, 14:33:41 »
    Szkoda tylko że w tak małych składach był mecz ;/ Gratulację.

Offline Okocha

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #77 dnia: Kwietnia 29, 2011, 22:38:11 »
    Info z ostatniej chwili szwecja odpadła z turnieju, czyli wyglada na to ze nasza grupa była jednak najmocniejsza.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #78 dnia: Kwietnia 30, 2011, 09:24:25 »
    No to teraz tylko Turkowie mogą nam coś nabroić, chociaż.. przegrali ze Francuzami.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 30, 2011, 09:28:49 wysłana przez ^IvE »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Kwietnia 30, 2011, 16:25:04 »
    No to teraz tylko Turkowie mogą nam coś nabroić, chociaż.. przegrali ze Francuzami.
    Teraz to nie ma już słabych zespołów.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #80 dnia: Kwietnia 30, 2011, 16:46:47 »
    Tydzień rzeczy dziwnych. W Nations Cupie wszyscy faworyci (prócz nas) partolą reputację na którą długo pracowali. Poniżej opiszę kilka "dziwnych" meczy które zostały rozegrane. Jak napisano wyżej odpadła już Szwecja typowana jako faworyt. Ale inne mecze zaskakują nie mniej:D

Turcja - Francja 4-15

I niesamowite zwycięstwo Francji. Główny faworyt pokonany przez Francuzów. Co ciekawe...po tym jak wygraliśmy z nimi w grupie napisali nam że "Zemszczą się w finałach". Wtedy ich wyśmialiśmy bo byliśmy niemal pewni że w finale będzie na nas czekała Turcja a tymczasem Francuzi wzięli się w garść i jak dobrze im pójdzie rzeczywiście spotkamy się w najbliższym finale.

Ukraina - Czechy 12-8

Ukraina odnosi zwycięstwo nad pierwszym zespołem grupy A! U nas z czwartej pozycji ledwo wyszła z grupy a tu nie miała problemów z pokonaniem Czechów!

Czechy - Szwecja 12-7

Czechy po porażce z Ukrainą odnoszą zwycięstwo ze Szwecją! I tak uważani przez niektórych za faworytów Szwedzi niszczą pokładane w nich nadzieje.

Włochy - Wielka Brytania 18-2

Włosi pokonują bez problemów bardzo silną drużynę Wielkiej Brytanii.

Ukraina pokonała też Szwecję co wprawiło mnie w osłupienie i pozostaje w grze.

Tutaj tabelka wyników na dzień dzisiejszy:

Jak widać awans mają zapewnione już Ukraina, Francja, Turcja i Czechy. Pozwoliłem sobie na założenie które moim zdaniem drużyny wypełnią pulę ćwierćfinałów.

Ukraina - Belgia i Holandia (jestem niemal pewien że kraje Beneluxu poradzi sobie z USA które awansowało do tej fazy tylko dzięki pingowi...a i my ich pewnie pokonamy dlatego zakładam że to właśnie Belgia i Holandia awansuje do kolejnego etapu z drugiego miejsca w grupie)
    Francja - Włochy (biorąc pod uwagę że Rosja raczej poradzi sobie w Wielką Brytanią to właśnie Włosi wyjdą z drugiego miejsca w grupie i staną naprzeciwko Francuzom. W pierwszym meczu było 10-9 dla Francji więc emocje murowane:D)
    Czechy - Polska (jeżeli tylko dzisiaj wygramy z USA co jest raczej pewne to mamy zapewniony awans z pierwszego miejsca. I będziemy walczyć właśnie z Czechami.)
    Turcja - Rosja (kolejni przeciwnicy którzy spotkali się już w fazie grupowej. Wówczas było 13-7 dla Turków ale od tamtego czasu Rosja zrobiła duży postęp a Turcja przegrała wysoko z Francuzami, jak zakończy się ten mecz? Ja obstawiam mimo wszystko wygraną Turcji)

Ile z tych typów się sprawdzi? Zobaczymy:)

Kilka osób poprosiło mnie też o jakieś statystyki dotyczące naszej reprezentacji. Tak więc umieszczę trochę licz:

Liczba wygranych rund:  111/140
    Liczba remisów: 4/140
    Liczba przegranych rund: 25/140

Skład klanowy graczy Polskiej drużyny:

WV (8)
    WSC (3)
    REF (3)
    22nd (1)
    IG (1)

Liczba wygranych meczy - 7
    Liczba remisów - 0
    Liczba przegranych meczy - 0

Już dziś o 22:00 mecz z USA!

Pozdrawiam Argaleb!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #81 dnia: Kwietnia 30, 2011, 17:01:26 »
    Nie sądzę, żeby w meczu z Wami ping pomógł drużynie USA ;D. Co prawda dawno nie widziałem czeskich graczy (ich skład to głównie klan Boh) który dysponował niezłymi strzelcami oraz całkiem ciekawymi taktykami do tego są zgrani, jednak uważam, że Wasza przewaga umiejętności indywidualnych jest miażdżąca. O ile nic nieprzewidywalnego się nie wydarzy to zapewne zagracie w półfinale z Turcją, raczej stawiam na nich, jak niedawno grałem to widziałem kilku graczy z rosyjskiej drużny, nie zrobili dobrego wrażenia na mnie, zwłaszcza ich kapitan, znacznie lepiej w porównaniu wypadali gracze z Ukrainy.
    Wszystko wskazuje na to, że półfinale zostanie rozegrany "mecz finałowy", dojdziecie do półfinału i pokonacie Turcję, będziecie mogli czuć się mistrzami, choć może trochę za wcześnie na tego typu rozważania, jednak wierzę, że tak właśnie się stanie.

Powodzenia panowie!

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 30, 2011, 18:07:50 »
    I niesamowite zwycięstwo Francji. Główny faworyt pokonany przez Francuzów. Co ciekawe...po tym jak wygraliśmy z nimi w grupie napisali nam że "Zemszczą się w finałach". Wtedy ich wyśmialiśmy bo byliśmy niemal pewni że w finale będzie na nas czekała Turcja a tymczasem Francuzi wzięli się w garść i jak dobrze im pójdzie rzeczywiście spotkamy się w najbliższym finale.

Nigdy nie należy lekceważyć przeciwnika, tyle ode mnie.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 30, 2011, 23:49:52 »
    Graliśmy dziś z USA. Wygraliśmy 12-8. Awansowaliśmy do ćwierćfinałów z pierwszego miejsca i zagramy w nich z Czechami. Nie mam siły opisywać meczu więc napiszę w skrócie...lagi, lajcik, lagi, lajcik...czyli odpowiednio Polski i Amerykański serwer....

Pozdrawiam Argaleb!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    « Odpowiedź #84 dnia: Maja 01, 2011, 04:25:42 »
    GRATULUJE PANOWIE !!!!! TO nie lada wyczyn zwyciężyć na tak dziadowskich serwerach jak w USA :) takze Ku Chwale :)
    Pozdrawiam :ord Legionista
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #85 dnia: Maja 01, 2011, 08:15:29 »
    Brawo szczerze mówiąc nie spodziewałem się że zajdziecie tak daleko a tu taka niespodzianka gratuluję.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #86 dnia: Maja 01, 2011, 09:01:31 »
    Gratuluje kolejnego zwycięstwa. Czyli teraz zapewne "lajcik" się skończył, iż rozgrywki wkraczają w decydującą fazę.
    Powodzenia dalej ! ;)

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Maja 01, 2011, 10:30:06 »
    GRATULUJE PANOWIE !!!!! TO nie lada wyczyn zwyciężyć na tak dziadowskich serwerach jak w USA :) takze Ku Chwale :)
    Pozdrawiam :ord Legionista
    Śmieszy mnie to co napisałeś. One nie są dziadowskie tylko są bardzo oddalone od Polski. Tak samo w przypadku serwerów chińskich czy australijskich.

Powodzenia w fazie pucharowej.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Maja 01, 2011, 15:24:29 »
    Właśnie...dodam też że ich serwery są nawet LEPSZE od Europejskich bo tak jak my mamy u nich pingi 100-130 tak oni u  nas 130-170...

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #89 dnia: Maja 01, 2011, 15:31:04 »
    Właśnie...dodam też że ich serwery są nawet LEPSZE od Europejskich bo tak jak my mamy u nich pingi 100-130 tak oni u  nas 130-170...

xd ich serwery pewnie są zlokalizowane gdzieś na wschodnim wybrzeżu, a gracze już niekoniecznie, stąd ta różnica jak mniemam.