Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2011  (Przeczytany 31099 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 03, 2011, 02:17:18 »
    Francuzi zawsze coś odpier....alali,więc jeśli chodzi o jakieś starcia to nie jestem zbytnio tym zdziwiony. Trzymam kciuki i życzę powodzenia,wkopiemy im i to porządnie ! :D Pierwsze miejsce naprawdę jest w zasięgu ręki,i może będzie trudno się do niego przepchnąć,ale wierzę że damy radę i wygramy te mistrzostwa. Jak napisał Harpag,do boju Rodacy :)

Uploaded with ImageShack.us

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 03, 2011, 22:43:28 »
    Kolejny mecz za nami. Naszym dzisiejszym przeciwnikiem była Kanada. Obawialiśmy się tego meczu, głównie z racji pingu ale poszło łatwiej niż sądziliśmy. Reasumując, zwycięstwo 19-1 i trzy punkty lądują na naszym koncie. Jeżeli dodamy do tego rezygnację Danii i Islandii z turnieju to mamy łącznie 12 punktów i po czterech meczach prowadzimy w naszej grupie. Poniżej krótka relacja z meczu.

Pierwszych pięć rund graliśmy na europejskim serwerze. Do tego mieliśmy lekką przewagę liczebną (8 vs 7) co skrupulatnie wykorzystaliśmy zapewniając sobie wysokie zwycięstwo 5-0. Przeciwnik próbował bronić się na spawnie i grać na remis ale nie udało mu się wyrwać z naszych rąk żadnej rundy. Bardzo dobrze zagrali Okocha i El_Hombre_Loco.

Przenieśliśmy się na serwer Kanadyjski. Pingi 130-180 utrudniały grę ale świetna gra kuszników sprawiła że rozgromiliśmy wroga 5-0.

Kontynuacja gry na serwerze kanadyjskim i zmiana mapy. Początek to dwa perfect roundy w naszym wykonaniu.

Potem lekkie rozluźnienie w naszych szeregach i porażka! Wzięliśmy się w garść i kolejne dwie rundy znowu zwycięskie. 4-1 dla nas:)

Ostatni resp znowu graliśmy na naszym serwerze. Bez większych problemów wygraliśmy 5-0.

Dodam że mój ping umożliwił mi widzenie rzeczy których nikt inny widzieć nie może i raz wydawało mi się że Lor jeździ na łyżwach i zgarnia wszystkie fragi ale to tylko moje osobiste odczucie...

Teraz czeka nas mecz z Ukrainą:)

Pozdrawiam Argaleb!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 03, 2011, 23:09:33 »
    Gratulować, z pingiem to sobie nie pograłeś, reszta pewnie też nie pocieszona była z samej gry na takich pingach. Ja jak miałem 100 ping to już mnie szlak trafiał szczególnie jak ktoś cały czas gra między 20-50 ping. Pozdrawiam i życzę kolejnych zwycięstw do końca rozgrywek :D
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 04, 2011, 07:02:17 »
    Gratuluje kolejnego zwycięstwa. Widzę, że awans z grupy już pewniacki ;)
    Do boju :P
    Życzę oczywiście kolejnych zwycięstw ;)

Offline Turek

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 07, 2011, 21:41:37 »
    Właśnie rozgrywa się mecz z Ukrainą.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 07, 2011, 22:20:23 »
    Właśnie zakończył się piąty mecz reprezentacji Polski w Mistrzostwach Świata. Nasza drużyna grała dziś z Ukrainą. Odnieśliśmy kolejne zwycięstwo. Mecz zakończył się wynikiem 14-6. Teraz czeka nas jeszcze mecz z Włochami. Mimo że awans jest już pewny to mecz z przeciwnikami z półwyspu Apenińskiego może być decydujący jeśli chodzi o przewodnictwo w grupie. A jak wiadomo pierwsze miejsce da nam lepszy start w kolejnej fazie turnieju.

Pierwsze dwie rundy zakończyły się naszym zwycięstwem. Przeciwnik szturmował nasze pozycje piechotą, ta jednak była masakrowana przez naszych konnych, mimo że mieli 5 konnych nie potrafili dotrzymać kroku naszej kawalerii. W kolejnej rundzie nastąpiło rozluźnienie w naszych szeregach i przeciwnik wygrał. Kolejne dwie rundy to znowu pokaz współpracy kawalerii z łucznikami i mamy zwycięstwo 4-1.

Kolejnych 5 rund to już ewidentna przewaga naszych graczy i taktyki nad wrogami. 5-0 i wynik meczu jest już właściwie ustawiony.

Zmiana mapy na Snowy Village i głupia strata punktu. Kolejne 4 to już nasza zdecydowana przewaga. Łucznicy i piechota przy wsparciu konnicy pokonywała wrogów bez problemu. Wynik to 4-1. Zwycięstwo już zapewnione więc i nic dziwnego że robimy trochę luzu, wpuszczamy nowych graczy i przeprowadzamy zmiany.

Gra Nordami na otwartej mapie przeciwko Vaegirom to nie lada sztuka. Zwłaszcza że Ukraina miała naprawdę dobrych strzelców. Udaje nam się urwać przeciwnikom rundę i nic poza tym. Ostateczny wynik to 14-6.

Pozdrawiam Argaleb!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 07, 2011, 22:43:59 »
    Ohoho. Pokonanie Ukrainy, to naprawdę świetny wynik, zwłaszcza, że rywal to grożny. Gratuluje ;)
    Obyście dalej tak szli do przodu.

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 08, 2011, 15:08:11 »
    Mam nadzieję, że Willy przekazał Dzioobowi informację ode mnie:)
    Gratuluję chłopaki, powodzenia w meczu z Italią!

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 08, 2011, 16:13:30 »
    Yyyy nie, nie przekazał, albo nie pamiętam xD

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 08, 2011, 18:17:34 »
    Gratuluję kolejnej wygranej chłopaki, oby tak do końca!

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 08, 2011, 20:50:50 »
    Teraz tylko nuby z Włoch i wychodzimy na pierwszym miejscu!

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 08, 2011, 21:56:53 »
    Sędziowałem mecz Włochy vs. Ukraina jakiś czas temu. Sądzę, że wynik będzie identyczny jak tutaj:)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 10, 2011, 14:44:55 »
    Zważywszy na to że do meczu z Włochami zostało jeszcze trochę czasu wstawię tu tabelkę z dotychczasowymi wynikami turnieju.

Dla mnie największym zaskoczeniem turnieju jest naprawdę dobra gra Turków. Pokonali już Belgię i Holandię który to kraj obok Szwedów typowano na faworytów grupy. Szykuje się więc naprawdę ciekawe spotkanie między Turcją a Szwecją i pierwsze miejsce w grupie Szwedów nie jest już takie pewne. W grupie A póki co najlepiej radzą sobie Czechy więc ich mecz z Wielką Brytanią również będzie zacięty i ciekawy. Poniżej wstawię też tabelę punktową we wszystkich trzech grupach.

Group 1:
    Team                           P|W|D|L|Points|Rounds (+/-)
    Czech Republic44--12+52
    United Kingdom33--9+40
    USA32-16+18
    Spain32-16+9

Austria & Switzerland31-23+4
    Portugal4--40-49
    Norway4--40-74
    Group 2:
    Turkey44--12+60
    Sweden44--12+47
    Russia32-16+18
    BeNe42-26+16

Finland52-36-9
    Germany4--40-54
    Hungary4--40-78
    Group 3:
    Poland55--15+74
    France43-19+48
    Italy33--9+41
    Ukraine31-23+11

Canada31-23-16
    Romania & Moldova41-33-38
    Denmark & Iceland6--60-120

EDIT: Ależ oczywiście, nie ma problemu:)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 10, 2011, 16:01:20 wysłana przez Argaleb »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 10, 2011, 14:52:25 »
    Argalebie, mogę cię prosić żebyś wstawił do pierwszego posta to? I w miarę możliwości aktualizował, postaram się ci pomóc od czasu do czasu.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 14, 2011, 16:23:15 »
    Naprawdę gratuluję. Jak tak dalej pójdzie to zdobędziecie mistrzostwo bez większych problemów. :)