Napiszę tutaj ostatniego posta i ewentualne dalsze odpowiedzi proszę na PW.
Yoda, my nie prowokujemy, piszemy tylko to co naszym zdaniem jest prawdą...
Tak, i dodatkowo znacie na wylot Dunleapa i wiecie, co siedzi w jego głowie, o czym myślał pisząc dany post. Normalnie 6 zmysł.
Naszym zdaniem po prostu, IPL chciał okazać się miły dla upadłego FL, za co i ja mówiąc szczerze jestem im wdzięczny to był dobry klan
Skoro chciał okazać się miły, to po co przytyk Jagielona do Dunleapa o tym, że większość FL przeszła do PE? IPL życzył dobrze członkom klanu, a to, że są w PE i jest między Wami scysja, to nie znaczy, że od razu życzy im źle.
skoro mieli problemy z treningami które są podstawą klanów
Nie wszystkich.
Wracając, taka jest naszym zdaniem prawda że, IPL mając do nas niezbyt dobry stosunek raczej nie ucieszy się, że Blackhawk jest już jednym z klanowiczów( w uznaniu jego skilla, i osobowości : ) ) klanu PE, i przyczynił się do ostatecznego wygrania z pewnym mocnym francuskim klanem ;)
Oczywiście, że się nie ucieszą, ale to nie znaczy, że życzą mu źle. Inna sprawa nie lubić danej drużyny, a inna sprawa szanować jej graczy. To są dwie osobne kwestie, tak trudno zauważyć.
Wracając, JAgiellon napisał po prostu to co czuł, i myślę że, to co wy uznajecie za prowokacje podchodzi pod szczerą prawdę, IPL nie lubi PE i na odwrót. Więc, raczej tym graczom przychylność IPLu pisana nie jest, jeżeli cokolwiek ona znaczy...
Podkreślam - Dunleap życzył dobrze członkom klanu. To, że są w PE, nie ma NIC do rzeczy. Chodzi o graczy.
Wracając Yoda, ubolewam jednak nad faktem że, tak inteligentna osoba doszukuje się spisków i prowokacji tam gdzie jest zawarta tylko czyjaś gorzka racja( a racja jest jak koniec pleców, każdy ma swoją). nie zmienia to oczywiście, mego szacunku do twej osoby, mimo tego że tak błędnie zinterpretowałeś słowa Jagiellona( co mam nadzieje nie doprowadzi do jakowyś awantur...)
Skąd wnioskujesz moją inteligencję, skoro mnie nawet nie znasz? Podchodzi mi to pod klasyczne ... a zresztą, nie będę tego publicznie nazywał.
Jagielon wyraźnie podkreślił, że Dunleap nie życzyłby dobrze, gdyby wiedział, że większość FL jest w PE. I skąd taki wniosek? Raz jeszcze pytam - siedzicie w jego głowie?
I zauważ też, że Jagielon rzucił to nie przypadkiem po jego poście, podkreślając członkostwo danych graczy. To jest typowe podżeganie do kłótni i wsadzanie kija w mrowisko, które to kłótnie i mrowiska są tutaj regulowane regulaminowo.
Tyle ode mnie w publicznej materii, wszelkie odpowiedzi, sugestie, dalsze dysputy i inne proszę kierować na PW. Nie chcę więcej zaśmiecać tego tematu, który i tak z powodu zakończenia działalności klanu Forgotten Legion będzie niebawem zamknięty.
PS. I jeszcze jedna prośba (nie atakuje, tylko zwracam uwagę) - nauczcie się wraz z Jagielonem używać poprawnie znaków interpunkcyjnych, wielkich liter i składni zdania. Bo nieraz czytając Was można dostać oczopląsu i nie bardzo człowiek wie, co autor miał na myśli ;)