Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][FL] Forgotten Legion  (Przeczytany 10727 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [klan] Forgotten Legion
    « Odpowiedź #90 dnia: Maja 20, 2011, 01:37:41 »
    Napiszę tutaj ostatniego posta i ewentualne dalsze odpowiedzi proszę na PW.

Yoda, my nie prowokujemy, piszemy tylko to co naszym zdaniem jest prawdą...

Tak, i dodatkowo znacie na wylot Dunleapa i wiecie, co siedzi w jego głowie, o czym myślał pisząc dany post. Normalnie 6 zmysł.

Naszym zdaniem po prostu, IPL chciał okazać się miły dla upadłego FL, za co i ja mówiąc szczerze jestem im wdzięczny to był dobry klan

Skoro chciał okazać się miły, to po co przytyk Jagielona do Dunleapa o tym, że większość FL przeszła do PE? IPL życzył dobrze członkom klanu, a to, że są w PE i jest między Wami scysja, to nie znaczy, że od razu życzy im źle.

skoro mieli problemy z treningami które są podstawą klanów

Nie wszystkich.

Wracając, taka jest naszym zdaniem prawda że, IPL mając do nas niezbyt dobry stosunek raczej nie ucieszy się, że Blackhawk jest już jednym z klanowiczów( w uznaniu jego skilla, i osobowości : ) ) klanu PE, i przyczynił się do ostatecznego wygrania z pewnym mocnym francuskim klanem ;)

Oczywiście, że się nie ucieszą, ale to nie znaczy, że życzą mu źle. Inna sprawa nie lubić danej drużyny, a inna sprawa szanować jej graczy. To są dwie osobne kwestie, tak trudno zauważyć.

Wracając, JAgiellon napisał po prostu to co czuł, i myślę że, to co wy uznajecie za prowokacje podchodzi pod szczerą prawdę, IPL nie lubi PE i na odwrót. Więc, raczej tym graczom przychylność IPLu pisana nie jest, jeżeli cokolwiek ona znaczy...

Podkreślam - Dunleap życzył dobrze członkom klanu. To, że są w PE, nie ma NIC do rzeczy. Chodzi o graczy.

Wracając Yoda, ubolewam jednak nad faktem że, tak inteligentna osoba doszukuje się spisków i prowokacji tam gdzie jest zawarta tylko czyjaś gorzka racja( a racja jest jak koniec pleców, każdy ma swoją). nie zmienia to oczywiście, mego szacunku do twej osoby, mimo tego że tak błędnie zinterpretowałeś słowa Jagiellona( co mam nadzieje nie doprowadzi do jakowyś awantur...)

Skąd wnioskujesz moją inteligencję, skoro mnie nawet nie znasz? Podchodzi mi to pod klasyczne ... a zresztą, nie będę tego publicznie nazywał.

Jagielon wyraźnie podkreślił, że Dunleap nie życzyłby dobrze, gdyby wiedział, że większość FL jest w PE. I skąd taki wniosek? Raz jeszcze pytam - siedzicie w jego głowie?

I zauważ też, że Jagielon rzucił to nie przypadkiem po jego poście, podkreślając członkostwo danych graczy. To jest typowe podżeganie do kłótni i wsadzanie kija w mrowisko, które to kłótnie i mrowiska są tutaj regulowane regulaminowo.

Tyle ode mnie w publicznej materii, wszelkie odpowiedzi, sugestie, dalsze dysputy i inne proszę kierować na PW. Nie chcę więcej zaśmiecać tego tematu, który i tak z powodu zakończenia działalności klanu Forgotten Legion będzie niebawem zamknięty.

PS. I jeszcze jedna prośba (nie atakuje, tylko zwracam uwagę) - nauczcie się wraz z Jagielonem używać poprawnie znaków interpunkcyjnych, wielkich liter i składni zdania. Bo nieraz czytając Was można dostać oczopląsu i nie bardzo człowiek wie, co autor miał na myśli ;)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #91 dnia: Maja 20, 2011, 07:33:43 »
    ach Yoda Yoda, jak ja lubie jak w sprawe medzy klanem x a klanem y w piep***ja sie inne klany(może nie klany a inne osoby), nie ma nic lepszego do wspomagania rozpoczęcia wojny. I wogole co ty tak koleżko mnie atakujesz? Zawiniłem ci cos? Padło stwierdzenie ze chciałem rozpocząć i tutaj wajne, twierdzisz to po jednym moim poscie w tym temacie? No ale ok wytlumacze:
    Dunleap napisał ze życzy tym graczom powodzenia lecz jak bys nie zauwazył w ich bądź naszym temacie pisali zezyczymy im dobrze niech się rozpadną, nie dozobaczenia itp(nie pisał to akurat dunelap ale czlonek IPL) tak wiec pisał majac na mysli wszystkich członkow,mozna to nawet stwierdzic po tym jak napisał w l.mnogiej, Tak wiec pewnie i czlonkom bylego FL niezycza za dobrze jesli sa u nas, nieprawdaż.

''PS. I jeszcze jedna prośba (nie atakuje, tylko zwracam uwagę) - nauczcie się wraz z Jagielonem używać poprawnie znaków interpunkcyjnych, wielkich liter i składni zdania. Bo nieraz czytając Was można dostać oczopląsu i nie bardzo człowiek wie, co autor miał na myśli ;)''
    Człowieku jak przychodze ze szkoły idę do pracy tak wiec naprawde jestem zmęczony i jakos nie patrze na przecinki, kropki itp. I napewno nie bedę się pod stosowywał pod twoja osobę bo ty sobie tego zażyczysz!!

Mimo wszytko pozdrawiam

Brak ci sił na tą drobną uprzejmość pod adresem Yody? W takim razie ja ci postawię ultimatum albo zaczynasz pisać zgodnie z zasadami panującymi na tym forum. Czyli poprawnie pod względem ortografii, interpunkcji i składni języka polskiego albo się pożegnamy.
    « Ostatnia zmiana: Maja 20, 2011, 08:08:49 wysłana przez sir Luca »

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #92 dnia: Maja 20, 2011, 07:52:31 »
    Swoją drogą gratuluję, dostarczacie mi coraz więcej argumentów do wprowadzenia poważnych zmian w dziale klanów Warbanda, czyli wywalenia wszystkich wątków klanowych do kosza, a na ich miejsce postawienia jednego, zamkniętego tematu jeno z postem czysto informacyjnym. Tylko tak dalej, a ta wizja już niedługo się ziści...

Cytuję Daedalusa.
    No brawo, w temacie, który jest bliski zamknięcia i w którym wątek tyczył rozpadnięcia klanu FL zaczyna się ta przesławna kłótnia. I kto ją zaczął ? Jagielon! Proszę, szary człowiek taki jak ja czytający tematy i chcący się dowiedzieć, co piszczy w klanach natrafia na posty, które mają się do moich celów tyle, że irytują. A myślałem, że będzie koniec i będzie można normalnie przeglądać wątki. Dlaczego, dlaczego gdy Dunleap wyraził swoje zdanie na temat rozpadnięcia FL jakiś członek PE wyskakuje prowokacyjnie, na dodatek wołając kolegę Lygryssa? To jest idiotyczne i nie ma żadnego celu. Prosiłbym, abyście nie odwalali, bo to przeszkadza.

Jagiellonie : To ty się wpieprzasz w nie swoje tematy, więc ludzie będą się wpieprzać w to, co robisz, bo mają powody. Idźcie na PW albo to zakończcie. IPL dokładnie napisał, że się od was odcina, nie chce mieć z wami nic wspólnego i według mnie słusznie.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #93 dnia: Maja 20, 2011, 08:06:43 »
    Kolejny flame war? Dobrze, to i ten temat zamknę...

Swoją drogą, zastanawia mnie jak długo tak możecie?
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"