Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][FL] Forgotten Legion  (Przeczytany 10720 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [klan] Forgotten Legion
    « Odpowiedź #75 dnia: Maja 15, 2011, 13:36:18 »
    FL miało ogromny potencjał, naprawdę. Szkoda że się rozpadliście.

Offline Arsin

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #76 dnia: Maja 15, 2011, 14:44:20 »
    Dziwne. Przed chwilą przeczytałem o rozwiązaniu FL, a nic o tym nie wiedziałem, mimo że jestem współzałożycielem. Co prawda Kiper wczoraj mówił mi, że ma dość, ale sądziłem że to chwilowe. To w sumie raczej nie tak miało wyglądać, że przez przypadek się dowiaduję o unicestwienu Forgotten Legion...
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2011, 14:53:12 wysłana przez Arsin »

Offline Avatu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Maja 15, 2011, 15:31:07 »
    Witam
    Powyższa wiadomość to stek bzdur. Kiper jest tylko jednym z założycieli i w żadnym wypadku nie ma prawa decydować o losie klanu, bez uzgodnienia tego z resztą założycieli. Klan dalej żyje! Fight For Honor!

Podpisano:
    Avatu
    Arsin
    Paszko

PS:Kiper- jesteś randomem.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #78 dnia: Maja 15, 2011, 15:32:44 »
    W związku z powyższym proponuję poinformować o tym lygryssa oraz Kamillo, żeby ponownie wpisali was na listę zespołów w Pucharze Polski.

Płonne nadzieje...
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2011, 17:53:12 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Pesgenu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Maja 15, 2011, 15:40:50 »
    Tak, co prawda, mamy kilka problemów wewnętrznych, ale od zamknięcia klanu dzieli nas jescze długa droga. Tak mną wstrząsneła ta wiadomość kipra, że muszę skomentować co bardziej irytujące mnie fragmenty:

"Z racji tego, iż jestem założycielem FL" - Kolegę chyba coś piecze, kiper był jedynie WSPÓŁZAŁOŻYCIELEM, razem z Arsinem i Avatu założyliśmy ten klan.

"nikt nie stawiał się na sparingach [...]" - To co tutaj napisał, przechodzi ludzkie pojęcie. Na każdy sparing kiper sciągał 9 najemników i grał tylko on. Na pytanie, czemu nie zapytał się nas o obecność, padała odpowiedz "bo słabo gracie".

Kiper samowolnie ogłosił się władcą FL, co jest tragiczne i brzemienne w skutkach. Mam nadzieję że nigdy więcej nie dojdzie to tak poważnej pomyłki.
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2011, 16:22:13 wysłana przez Pesgenu »

Offline Arsin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Maja 15, 2011, 15:50:47 »
    Klamka zapadła. Klan Forgotten Legion dnia 15 maja 2011 kończy swoją działalność. Jeszcze dzisiaj myśleliśmy nad reaktywacją, ale uznaliśmy, że nie miałoby to sensu, bo wiele graczy poszło już w swoją stronę. Dziękuję klanom Polish Eagles, Hitmenom, Zakonowi Krwi & Miecza, Wolves clan, REFowi, oraz Warsong Clan za to, że chcieli skrzyżować z nami miecze na polu walki. Dziękuję wszystkim graczom Forgotten Legion za dobrą atmosferę, za te niespełna 2 miesiące dobrej rozrywki, za to, że mogliśmy porozmawiać na Team Speaku, za taktyki Blackhawka, długo by wymieniać. Chciałbym jeszcze podziękować Paszko za świetnie zrobioną stronę klanu i za to, że udało nam się zrobić projekt banneru :D Wielkie słowa uznania dla Avatu, który zrobił dla nas sygnatury, miał swój udział w tworzeniu strony, zrobił klanowe mapy (których niestety nie zdążyliśmy wykorzystać) i zawsze był chętny do sparingu.

Cóż, to by było na tyle. Jeszcze raz dzięki wielkie ;)
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2011, 17:11:52 wysłana przez Arsin »

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #81 dnia: Maja 15, 2011, 21:28:21 »
    Klamka zapadła. Klan Forgotten Legion dnia 15 maja 2011 kończy swoją działalność. Jeszcze dzisiaj myśleliśmy nad reaktywacją, ale uznaliśmy, że nie miałoby to sensu, bo wiele graczy poszło już w swoją stronę. Dziękuję klanom Polish Eagles, Hitmenom, Zakonowi Krwi & Miecza, Wolves clan, REFowi, oraz Warsong Clan za to, że chcieli skrzyżować z nami miecze na polu walki. Dziękuję wszystkim graczom Forgotten Legion za dobrą atmosferę, za te niespełna 2 miesiące dobrej rozrywki, za to, że mogliśmy porozmawiać na Team Speaku, za taktyki Blackhawka, długo by wymieniać. Chciałbym jeszcze podziękować Paszko za świetnie zrobioną stronę klanu i za to, że udało nam się zrobić projekt banneru :D Wielkie słowa uznania dla Avatu, który zrobił dla nas sygnatury, miał swój udział w tworzeniu strony, zrobił klanowe mapy (których niestety nie zdążyliśmy wykorzystać) i zawsze był chętny do sparingu.

Cóż, to by było na tyle. Jeszcze raz dzięki wielkie ;)

Podziękuj też Avatu za filmiki, które moim skromnym zdaniem są na bardzo wysokim poziomie.
    Szkoda, że się rozpadliście. Fajnie z waszymi ludźmi się grało nawet bez mikro była współpraca w czasie walki co bardzo sobie cenie. Też nie brakowało wam poczucia humoru co paru klanom by się przydało. Liczę że jeszcze coś wykombinujecie i coś stworzycie nowego.

Pozdrawiam Sosna

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #82 dnia: Maja 15, 2011, 22:47:19 »
    Szkoda. Szykował się kolejny ciekawy klan i klopsik :( Kolejny słomiany zapał został wypalony. Powodzenia wszystkim klanowiczom na nowej drodze :)

Offline Konfederat

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Maja 16, 2011, 12:01:55 »
    Szkoda. Klan mi się wydawał silny i zgrany
    Szkoda mi również że nie zdążyliśmy skrzyżować mieczy na polu chwały ale cóż.
    Powodzenia wszystkim klanowiczom na nowej drodze ;]
    add=Konfederrat][/url]

Offline Goku

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Maja 16, 2011, 21:06:41 »
    Żeby nikt nie myślał że już zapomniałem o was..To jest mi przykro że już was nie ma.  
    Rob Zombie - Demon Speeding

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    « Odpowiedź #85 dnia: Maja 19, 2011, 23:17:08 »
    Szkoda, nasz sparing bardzo mi się podobał, mam nadzieje że tak dobrzy gracze dalej będą kontynuowali grę na scenie Warband. Powodzenia!

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #86 dnia: Maja 19, 2011, 23:26:30 »
    Niestety mosze cie  zmartwić Denleapie wiekszasc graczy FL przeszło do nas . Ciekawe czy teraz życzysz im powodzenia.

Przepraszam Luca ze pisze tutaj temacie FL, ale mam pytanie za co zamknąłeś nasz temat? za to ze pisaliśmy w temacie IPL'u czyli mam rozumieć ze to jest jakaś swojego rodzaju kara?

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #87 dnia: Maja 19, 2011, 23:58:19 »
    Niestety mosze cie  zmartwić Denleapie wiekszasc graczy FL przeszło do nas . Ciekawe czy teraz życzysz im powodzenia.

Musisz nadal prowokować? W imię czego?

Przepraszam Luca ze pisze tutaj temacie FL, ale mam pytanie za co zamknąłeś nasz temat? za to ze pisaliśmy w temacie IPL'u czyli mam rozumieć ze to jest jakaś swojego rodzaju kara?

Od tego jest PW. Warto czasem skorzystać. Ale pewnie to drugie jest dodane, żeby prowokacja nie była uznana za spam.

Powiedzcie mi, gdzie poszedł Blackhawk po rozpadzie FL?

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    « Odpowiedź #88 dnia: Maja 20, 2011, 00:10:42 »
    Z tego co wiem jest w PE tu masz linka to ich składu:

http://www.calradianrealms.com/warband.php?id=171

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #89 dnia: Maja 20, 2011, 00:27:10 »
    Witaj.
    Yoda, my nie prowokujemy, piszemy tylko to co naszym zdaniem jest prawdą...Dlatego PE, jest często wytykane lekko palcami ale to ci mogę, powiedzieć że nie skrywamy się ze swymi uczuciami i myślę że, klany które lubimy mogą czuć że, jak poproszą nas abyśmy o 23 weszli na ich serwer, z byle przyczyny to zrobilibyśmy wiele by nie zawieść ich!
    Naszym zdaniem po prostu, IPL chciał okazać się miły dla upadłego FL, za co i ja mówiąc szczerze jestem im wdzięczny to był dobry klan, tyle że bez większych perspektyw, skoro mieli problemy z treningami które są podstawą klanów.Wracając, taka jest naszym zdaniem prawda że, IPL mając do nas niezbyt dobry stosunek raczej nie ucieszy się, że Blackhawk jest już jednym z klanowiczów( w uznaniu jego skilla, i osobowości : ) ) klanu PE, i przyczynił się do ostatecznego wygrania z pewnym mocnym francuskim klanem ;) Wracając, JAgiellon napisał po prostu to co czuł, i myślę że, to co wy uznajecie za prowokacje podchodzi pod szczerą prawdę, IPL nie lubi PE i na odwrót. Więc, raczej tym graczom przychylność IPLu pisana nie jest, jeżeli cokolwiek ona znaczy...
    Wracając Yoda, ubolewam jednak nad faktem że, tak inteligentna osoba doszukuje się spisków i prowokacji tam gdzie jest zawarta tylko czyjaś gorzka racja( a racja jest jak koniec pleców, każdy ma swoją) nie zmienia to oczywiście, mego szacunku do twej osoby, mimo tego że tak błędnie zinterpretowałeś słowa Jagiellona( co mam nadzieje nie doprowadzi do jakowyś awantur...)

Pozdrawiam
    PS.
    To też nie jest prowokacja, tylko moje przemyślenia na temat ostatnich wypowiedzi, i tak na koniec podkreślę że, mym zdaniem JAgielon wydobył prawdę:
    Raz IPL bowiem huczy o tym że, życzą nam rozpadu szybkiego
    A potem jednym najfajniejszych członków  klanu PE życzy, powodzenia.
    Coż, trudno się w tym połapać, i dlatego cieszę się że, klan do którego należę stara się przynajmniej zachowywać szczerość...Nawet gdy prawda nie jest miła...- to też nie prowokacja, do cholery, tylko takie zapewnienie że, pisząc to nie konsultuje się z żadnym sztabem spiskowców, tylko ot tak to co czuje ;p