Witaj.
Yoda, my nie prowokujemy, piszemy tylko to co naszym zdaniem jest prawdą...Dlatego PE, jest często wytykane lekko palcami ale to ci mogę, powiedzieć że nie skrywamy się ze swymi uczuciami i myślę że, klany które lubimy mogą czuć że, jak poproszą nas abyśmy o 23 weszli na ich serwer, z byle przyczyny to zrobilibyśmy wiele by nie zawieść ich!
Naszym zdaniem po prostu, IPL chciał okazać się miły dla upadłego FL, za co i ja mówiąc szczerze jestem im wdzięczny to był dobry klan, tyle że bez większych perspektyw, skoro mieli problemy z treningami które są podstawą klanów.Wracając, taka jest naszym zdaniem prawda że, IPL mając do nas niezbyt dobry stosunek raczej nie ucieszy się, że Blackhawk jest już jednym z klanowiczów( w uznaniu jego skilla, i osobowości : ) ) klanu PE, i przyczynił się do ostatecznego wygrania z pewnym mocnym francuskim klanem ;) Wracając, JAgiellon napisał po prostu to co czuł, i myślę że, to co wy uznajecie za prowokacje podchodzi pod szczerą prawdę, IPL nie lubi PE i na odwrót. Więc, raczej tym graczom przychylność IPLu pisana nie jest, jeżeli cokolwiek ona znaczy...
Wracając Yoda, ubolewam jednak nad faktem że, tak inteligentna osoba doszukuje się spisków i prowokacji tam gdzie jest zawarta tylko czyjaś gorzka racja( a racja jest jak koniec pleców, każdy ma swoją) nie zmienia to oczywiście, mego szacunku do twej osoby, mimo tego że tak błędnie zinterpretowałeś słowa Jagiellona( co mam nadzieje nie doprowadzi do jakowyś awantur...)
Pozdrawiam
PS.
To też nie jest prowokacja, tylko moje przemyślenia na temat ostatnich wypowiedzi, i tak na koniec podkreślę że, mym zdaniem JAgielon wydobył prawdę:
Raz IPL bowiem huczy o tym że, życzą nam rozpadu szybkiego
A potem jednym najfajniejszych członków klanu PE życzy, powodzenia.
Coż, trudno się w tym połapać, i dlatego cieszę się że, klan do którego należę stara się przynajmniej zachowywać szczerość...Nawet gdy prawda nie jest miła...- to też nie prowokacja, do cholery, tylko takie zapewnienie że, pisząc to nie konsultuje się z żadnym sztabem spiskowców, tylko ot tak to co czuje ;p