Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][FL] Forgotten Legion  (Przeczytany 10738 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline FL_JokeR

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [klan] Forgotten Legion
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 16, 2011, 19:46:52 »
    Dziękujemy wszystkim.! :)

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 18, 2011, 22:01:00 »
    Niestety nie mogę zgodzić się z panami wyżej :( Skill może i mają, ale kultury za grosz, przynajmniej kilku... Nie będę mówił, co robili, ale jeśli ktoś chce, to mogę to zrobić na PM... Chciałbym, aby lider klanu porozmawiał z graczem Goku o tym, co robił na serwerze katapulty dzisiaj, teraz, kiedy to piszę...

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 18, 2011, 22:36:28 »
    Niestety muszę sie zgodzic z kolega powyżej skiil dobry ale zachowanie nie do konca pozytywnie nie mowie tu o wszystkich bo są i naprawdę fajne osoby takie jak kipe, blackhawk no ale taki goku przechodzi sam siebie ostanio ;d

Offline FL_JokeR

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 19, 2011, 07:08:31 »
    Goku jest nowym członkiem, a ja jak tylko znajdę taką okazje to poinformuje Kipera o tych zdarzeniach, prosiłbym tylko o to aby na pw napisano mi co dokładnie robił Goku.
    Pozdrawiam JokeR :))

Offline FL_JokeR

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 19, 2011, 07:09:47 »
    Chciałem jeszcze przeprosić w imieniu klanu za jego zachowanie.
    Pozdrawiam JokeR.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 19, 2011, 07:58:31 »
    Zycze w Imieniu ZKM Powodzenia !

Z klanem miałem stycznosc, wszędzie was widac :D mialem co prawda sytuacje dotyczaca z zachowaniem jednego z waszych graczy (nie Goku i nie pamietam kto) ale teraz te sytuacje sie nie zdarzaja ;]
    Widze ze klan szybko sie rozwija i mysle ze wszystkie klany to cieszy, ze nadal sa ludzie ktorzy chca grac na Polskiej scenie Warband a im wiecej klanow tym dluzej polscy graczy zostana przy warbandzie ;]
    Retarded are everywhere

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 19, 2011, 15:03:47 »
    Niestety nie mogę zgodzić się z panami wyżej :( Skill może i mają, ale kultury za grosz, przynajmniej kilku... Nie będę mówił, co robili, ale jeśli ktoś chce, to mogę to zrobić na PM... Chciałbym, aby lider klanu porozmawiał z graczem Goku o tym, co robił na serwerze katapulty dzisiaj, teraz, kiedy to piszę...

Byłem na tym serwerze i dobrze wiem co się tam wydarzyło. Goku był prowokowany przez innych graczy, przez co odpowiedział im z nawiązką.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2011, 15:15:41 wysłana przez Adiq »

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 20, 2011, 22:33:05 »
    Ogólnie wszyscy w klanie bardzo ogarnięci poza jednym wyjątkiem, już tutaj wspomnianym. Byłem w tym klanie i wiem jak Goku się zachowuje. Dostał na TS'ie weterana (nie wiadomo za co) i ciągle się nim bawi przenosząc użytkowników na inne kanały oraz rozdając kicki na lewo i prawo bez żadnego uzasadnienia. O zachowaniu na serwerze nie muszę wspominać. Mam nadzieję że to się zmieni w najbliższym czasie.

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 21, 2011, 00:46:09 »
    Niestety nie tylko Goku reprezentuje niski poziom kulturalny w tym klanie, ale generalnie średnia wychodzi na plus. Miło się z tymże klanem gra, mają wysokie umiejętności i są bardzo zgrani. A to przecież jeszcze młody klan :)

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 21, 2011, 15:24:26 »
    Jednak się pomyliłem. Nie tylko Goku reprezentuje niski poziom kultury. Jakieś 20 minut temu Pan Igutek zaczął dziwny temat na steamie, pisząc jakieś straszne głupoty. Oto linki (przepraszam za wszystkie błędy w mojej pisowni ale śpieszyłem mu z odpowiedzią;d)

http://img546.imageshack.us/i/igutek.png/
    http://img546.imageshack.us/i/igutek2.png/

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 21, 2011, 15:28:05 »
    A co to ma wspólnego z forum Tawerny? Proszę swoje prywatne problemy rozwiązywać przy pomocy prywatnych wiadomości.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 21, 2011, 15:31:26 »
    Wydawało mi się że jest to temat FL, więc można umieścić linki które mówią coś o członkach tego klanu.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 21, 2011, 15:34:43 »
    Ale jest to forum o grze Mount & Blade a nie o klanach i niepoprawnych zachowaniach dzieci. Ten dział ma pełnić role czysto informacyjną a nie być poligonem wychowawczym.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 21, 2011, 16:20:20 »
    Jakby co, to od razu przyznaję się, że świadomie piszę nt. tych screenów. Komentarz krótki, więc sądzę, że można go będzie potraktować jako OT.

Co do screenów - kolego Vodka, jak na mój gust to sam sprowokowałeś taką sytuację. Screeny są dla mnie wiarygodne, tyle że z mojego punktu widzenia one oczerniają bardziej Ciebie niż kolegę iGutka. Igutek jest w FL i musiał na początku się pilnować, ale sprowokowałeś go. To świadczy tylko i o Twojej kulturze. Jeżeli masz coś do powiedzenia na ten temat to serdecznie zapraszam na PW. Na Steam'ie bywam rzadko.

A co do FL - co prawda, to prawda. Kolega Goku powinien trochę "pohamować konia" (cholera, jak to dziwnie brzmi xD). Co do reszty nie mam żadnych zastrzeżeń - zgranie, kultura, skill - to wszystko tworzy jedną, unikalną całość. Klan stworzony niedawno, chłopakom (a może i dziewczynom? Kto wie? :D Bez obrazy, of course) należą się pełne słowa uznania. Tak czymać! :P
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 21, 2011, 17:11:05 wysłana przez Tymbark »

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 21, 2011, 17:07:35 »
    Czekam na odpowiedz na PW