Veni Vidi Vinci!
Witajcie.
Chce podziękować wszystkim za przybycie i wspólną zabawę! Naprawdę miło się grało i myślę że, długo nie zapomnimy tej radości która zapanowała gdy ostatni pies galijski padł, u naszych nóg :)
A tak mniej uroczyście to oczywiście dziękuje
- mym "Generałom" - Zardesowi, Matowi, Jędrusiowi i Wambowi...Kawał dobrej roboty!
-Dowódcą Legionów- widziałem was w pracy, i naprawdę było świetnie dzięki wam! Nie miałem powodów do narzekania...
- I każdemu kto się stawił i zawalczył po stronie rzymskiej!
Zwłaszcza 4 Legion jest godzien wszelkich laurów! Doswiadczenie z mm moda 4pp i skill graczy zwłaszcza z WSC stworzyło idealną siłę bojową!
Również pozostałe legiony zawalczyły dzielnie...
Ubolewam jedynie nad brakiem straży Pretoriańskiej...To jest skandal! rozumiem każdy inny legion ale ten najważniejszy, sobie olał sprawę!
Tak naprawdę, to jest pożałowania godna postawa, że przez prywatne widzimisie nie przyszli, i proszę luce aby nigdy więcej nie dostawali takiego stanowiska:
Bo albo nie upilnują króla(grunwald i słynny filmik jak luca ginie a nadworni po drugiej stronie mapy?) i teraz jeszcze to!
Ale wracając, chce podziękować też Galom za walkę, byliście wspaniałymi przeciwnkami, klan REF udowodnił swego skilla, i wysoko postawił poprzeczkę Rzymianom!
Pozdrawiam wszystkich!