A więc , postanowiłem że po rozwiązaniu się Legii Nadwiślańskiej , w świecie Musket Moda , może wejść nowy Pułk.
Tak też , zapraszam wszystkich chętnych , do wspólnej zabawy. w VII pułku Legii Polskiej w Włoszech
Jeżeli chodzi o moją osobę , mam doświadczenie w dowodzeniu , ale także w prowadzeniu klanu( wspólnie z innym graczem Nick: Deti) w OiM DP. Lisowczycy Królestwa Polskiego.
Wiem też z doświadczenie , że nie będzie dobrze dowodził ten , który nie umie słuchać rozkazów.W wielu grach , nabywałem doświadczenia, w słuchaniu rozkazów , aby teraz móc je wydawać.
Wszystkich chętnych zapraszam, w klanach prowadzonych przez moją osobę , nie mają wstępu kompleksy, chęć władzy , chamstwo , i nienawiść.
wyznaję regułę że gracze w szyku grają dobrze , gdy są z sobą zgodni.
Póki co proszę składać podania , lub pytać o coś tutaj , lub na stronie lisowczycykp.cba.pl następnie forum , następnie ogólne , i w temacie VII Pułku.
lub na stronie Aliga.cyf.pl w dziale tawerna pod bulgoczącym rosołem , w temacie o VII pułku.
Pozdrawiam , i życzę, spokojnej nocy.
P.S. Proszę , nie wysyłajcie komentarzy pokroju tu jest błąd ortograficzny.
Jeżeli uda się zebrać odpowiednią liczbę chętnych , założymy stronę i wykupimy TS.
Żeby nie było zapraszam również do klanu OiM DP Lisowczycy Królestwa Polskiego.
1. Stop chamstwu w grach.
2. Stop kompleksom w grach.
3. Stop dzieciom NeO w grach.
Pamiętajcie wiek nie ma znaczenia , liczy się dojrzałość.
Wiem że zaraz zostanę zjechany , przez ludzi z którymi miałem już problemy współtworząc klan w DP, ale proszę darujcie sobie komentarzy , to jest w końcu TYLKO gra