Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: VII Pułk Legii Polskiej w Włoszech.( Musket Mod)  (Przeczytany 1647 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: VII Pułk Legii Polskiej w Włoszech.( Musket Mod)
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 21, 2011, 11:34:33 »
    Jaką groźbą? Naprawdę tak ciężko dostrzec ten w mojej wypowiedzi sens?
    Miałem na myśli tylko i wyłącznie bitwy toczone na tym modzie i nic poza tym. Jeśli kiedyś spotkamy się na takiej bitwie i przyjdzie nam walczyć po przeciwnych stronach to nie macie co liczyć na pobłażliwość z naszej strony, zrobimy wszystko żeby w uczciwej walce was pokonać:-)
    Czy naprawdę od razu wszyscy muszą szukać w niewinnych żartach jakichś podtekstów?

Na co dzień możecie liczyć na naszą pomoc i współpracę. Naprawdę cieszy mnie, że na scenie MM Moda powstają nowe regimenty polskie.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    Odp: VII Pułk Legii Polskiej w Włoszech.( Musket Mod)
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 21, 2011, 19:00:23 »
    Proszę moderatora o usunięcie tego tematu , Pułk zmienia nazwę , i zmieniły się jego struktury etc...
    Zostanie powołany nowy temat.

Dobrze, temat zamykam.

Nie mogłeś tylko zmienić nazwy i całego pierwszego postu jak już robisz jakieś "ewolucje" z klanem? Później każdy się dziwi, że jest chlew i burdel w dziale z klanami... :/
    « Ostatnia zmiana: Marca 21, 2011, 20:14:38 wysłana przez proud »