Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Polskie stacje telewizyjne.  (Przeczytany 4183 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Polskie stacje telewizyjne.
    « Odpowiedź #15 dnia: Marca 04, 2008, 11:07:24 »
    Najlepsze było jak Pisiak chciał, żeby Wojewódzki coś szyderczego na Tuska powiedział. Kuba na to, że nie jest chłopcem od wymyślania takich rzeczy na zawołanie. Zaraz potem Wojewódzki do Pisiaka, że jest ciekaw dlaczego matka prezydenta mieszka w pałacu prezydenckim na co Pisiak, żeby Kuba nie zajmował się rodziną Kaczyńskich. To było piękne.

Ps: jestem pewny, że filmik z tą rozmową jeszcze w tym tygodniu się pojawi w necie.

Offline Itachi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 10, 2008, 21:42:58 »
    Widziałem tą rozmowę. A jako, że ostatnio nie miałem za dużo okazji do śmiechu to pewnie ją obejrze na youtube jeszcze ze dwa razy. To co oni tam wyczyniali było piękne.
    いつか私がナイフを購入するとみんなを減らす...

http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176124772

Offline crusaderx

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 19, 2008, 21:22:43 »
    Według mnie główne stacje (czyt. TVP, Polsat, TVN) są zbytnio nastawione na politykę. Zaraz wylany zostanie na mnie kubeł pomyj, ale uważam, że TVN jest zbyt proplatformerski, TVP było do niedawna propisowskie (już na szczęście nie jest), no a Polsat jest, jak wiadomo, lewacki. Także z kanałów posiadających serwisy informacyjne od czasu do czasu oglądam Superstację. Poza tym nic.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 19, 2008, 22:22:03 »
    Hm a ja wiadomosci czytam w necie, TV uzywam tylko do filmow (od swieta) i jakos zyje. Czasem obejrze szklo kontaktowe, ale jestem przykladem ze bez telewizji da sie zyc (nawet lepiej sie czuje;)

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 25, 2008, 13:17:21 »
    Także z kanałów posiadających serwisy informacyjne od czasu do czasu oglądam Superstację. Poza tym nic.
    O kurna oglądasz Superstację? Lubisz kawał dobrych wpadek na żywo?

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #20 dnia: Marca 25, 2008, 13:53:00 »
    Nie no superstacja sie poprawila, to trzeba przyznac... gdyby nie "uroda" prezenterek to daloby sie ogladac... zobaczycie, jeszcze kiedys przerosnie toto TVN;)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #21 dnia: Marca 25, 2008, 20:03:46 »
    Hm a ja wiadomosci czytam w necie, TV uzywam tylko do filmow (od swieta) i jakos zyje. Czasem obejrze szklo kontaktowe, ale jestem przykladem ze bez telewizji da sie zyc (nawet lepiej sie czuje;)
    Biorąc pod uwagę że tylko w święta czy raczej od święta lecą jakieś dobre filmy...:) Ja też oglądam telewizje tylko okazyjnie,  w ciągu tygodnia zajmuje mi to jakieś 3 może 4 godziny.