@piotrek1996: Jakbyś przewinął trochę w dół stronę, którą można otworzyć podanym przez Ciebie wyżej linkiem, zobaczyłbyś, żę niedokończone mody też tam są, np. Clash of the Kings 0.9, Full Invasion 2 0.10 i inne.
A żeby nie robić offtopu: regularnie sprawdzam na moddb.com czy coś się z modem nie dzieje, ale najwidoczniej prace stoją w miejscu albo idą bardzo powoli, w każdym razie twórcy nie publikują żadnych nowych informacji ani materiałów.
Wkurza mnie wciąż bug z wyborem rasy krasnoluda (bo to jest opcja jak dla zwykłego faceta i wgl nie widać, żeby był niższy) i wkurza mnie też to, że Elfy oraz Krasnoludy są ze sobą w stanie wojny (wybieramy rasę = wojna). No okej, wiadomo z uniwersum Tolkiena, że te rasy były skłócone, ale żeby wojna między nimi była podczas czasu Saurona? Pierwsze słyszę. No i Krasnoludy nie powinny mieć miasta w Morii - chyba że coś jest nie tak z czasoprzestrzenią... bo kiedy Drużyna przechodziła przez tę kopalnię, były tam tylko gobliny (no, jeszcze Balrog i Troll, ale to wszystko).
W ogóle wiele bugów mógłbym jeszcze wypisać, ale oczy mi się zamykają i pewnie błędów sporo też narobiłem więc sorry. Dorbanoc.