UWAGA KOMUNIKAT
Przepraszamy całą społeczność, za to co dzisiaj wydarzyło się na serwerze!
Grupa ludzi z grupy, fikuśnie zwanej Myrtany przejeła sobie nasz serwer na chwilę.
Tacy gracze jak:
-Templariusz( na forum Czarnoksiężnik)
-Drax
i cała reszta tej bandy, bawiła się adminem który nie należał do nich:
Czyli po prostu ukradli nam hasło admina, i pod głupimi nickami sobie porozrabiali, za co przepraszamy.
W wyniku tych i poprzednich zajść cała ta grupa została postawiona, jeden po drugim pod trybunał klanowy, i wykluczona z szeregow klanu.
Nie dziwmy się, więc gdy ta grupka, która wcześniej zasłyneła z podburzania graczy przeciwko innym klanom( to ich zasługą jest, filmik o Gornie, za który po raz enty przepraszam klan WV...nie wierzycie? Poznajcie głos naszej "napalonej gorylicy")- sam święty nie jestem mam mieszane odczucia co do jednego klanu, ale naprawdę, umiem docenić czyjąś pracę nad klanem i mimo dawnych uwag do dzisiejszego WV, nic nie mam poza szacunkiem których ich darzę.
Radzę więc, światowi nie zdziwić gdy naglę zjawi się klan Myrtana (lub CG...z tego co wiem mogą mieć, zamiar podpiać się nikczemnie pod ten klan który zasłynął jako miły i przyjacielski...może to zabrzmi śmiesznie, ale nawet taka banda gburów jak my potrafimy to doceniać xddd)
Więc, wracając teraz kończąc gadać, o zdrajcach i mendach napiszę coś o klanie PE!:)
UDało nam się ostatnio bowiem, ograć klan SRT w pucharze polski, oraz wcześniej w kilku meczach odnieść dobre wyniki, z mocnymi zagranicznymi klanami! Czego nam brakuje do pełni szczęścia? Kto wie może Ciebie!