Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][UPC] United Polish Clans  (Przeczytany 3319 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Surmon_knight

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    [Native][UPC] United Polish Clans
    « dnia: Lutego 15, 2011, 08:33:08 »
    Witam!

Klan ten, do którego założenia namówił mnie "inny" gracz, będzie miał za zadanie zjednoczyć wszystkie mniejsze klany w jeden. Jeśli się do nas dołączysz, obiecujemy, że przywódca Twojego klanu usiądzie u nas jako członek rady sojuszu.Jeśli chcemy osiągać większe sukcesy, musimy zjednoczyć się w jedność! Kiedy przyłączą się do nas wszystkie mniejsze klany, będziemy mieli siłę, jak dzisiaj IPL, czy GSE! Przywódcy, proszę, piszcie w tym temacie, że Wasz klan ma zamiar przyłączyć się do sojuszu. Razem możemy zdziałać więcej, niż sami w pojedynkę!Zjednoczmy się i pokażmy całej Europie, na co stać Zjednoczone Klany Polski! Przyłączy się do nas. (pojedynczy gracze też mogą się przyłączać.)

AKTUALNY SKŁAD

(click to show/hide)

AKTUALNY SKŁAD RADY

(click to show/hide)

RANGI

(click to show/hide)

BANER
    (click to show/hide)

WZÓR PODANIA:

1. Nick w grze
    2. Wiek
    3. Profesja i jej ocena

ZJEDNOCZMY SIĘ, A POKONAMY WSZELKIE PRZESZKODY!!!
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 22, 2013, 23:46:07 wysłana przez Rome »

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    Odp: [KLAN/SOJUSZ] United Polish Clans
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 15, 2011, 08:36:33 »
    Jako emisariusz klanu BoB życzę powodzenia i obiecuję, że porozmawiam z przywódcą mego klanu o tym pomyśle. ;)

Pozdrowienia od Tajulka

PS: Czy oferta nadal jest aktualna? :D

Offline Surmon_knight

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 15, 2011, 08:39:33 »
    Oczywiście! Wielkie dzięki. ;)

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 15, 2011, 10:34:19 »
    Ciekawy i według mnie bardzo dobry pomysł, powodzenia.

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 15, 2011, 14:25:40 »
    Kurcze, pomysł jest w swoim zamierzeniu naprawdę całkiem niezły ale... Jesteś sam, bez zaplecza to trochę źle wróży...
    Mimo to życzę powodzenia.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 15, 2011, 14:32:44 »
    Pomysł ciekawy i to bardzo:) Życzę, oczywiście powodzenia, mam jednak też kilka pytań
    1. Czy chcesz stworzyć federacje jak TWCF, czyli jest kilka klanów które wspólnie grywają, czy też chcesz utworzyć 1 klan powstały z kilku..
    2. Z jakimi klanami już rozmawiałeś :)
    Pozdrawiam

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 15, 2011, 16:09:58 »
    Cytuję " będziemy mieli siłę, jak dzisiaj IPL, czy GSE! "  Nie stawiajcie proszę GSE na równi z IPLem bo jest to urągające ich godności i nie pozwolę ich takim czymś obrażać,wybierzcie sobie dowolny klan który postawicie na równi z IPL (Chociaż raczej drugiego takiego nie znajdziecie ) Byle by nie GSE bo jest to zwyczajnie obraza dla jednego z najstarszych klanów w WB na którą nie pozwolę z racji tego że znam z tamtego klanu paru ludzi i twierdzę że są to osoby ogarnięte,miłe w dyskusji i naprawdę fajne : ) Pozdrawiam i życzę powodzenia,chociaż wątpię by to wypaliło,ale mimo wszystko,obyście dali radę.

PS: tak,tak,wiem że piszę do jednej osoby,ale to tak z przyzwyczajenia w liczbie mnogiej walę :D.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 15, 2011, 16:45:13 »
    Luciferku jak zawsze się czepiasz:]...bez podstawnie tym razem(często racja po twej stronie) kolega pisał o skillu danego klanu chyba, słowa "siła" bowiem trudno zapożyczyć do innego aspektu w tej grze...a tutaj IPL jest daleko za GSE(ostatni sparing 15:5 dla Chuliganów :D). I interpretuje słowa "IPL, czy GSE" jako pogląd autora oparty na ostatnim sparze, odczytuje tu bowiem małą hierarchie tych klanów...z którą poniekąd się zgodzę...Dla mnie nie ma tu żadnej wzmianki o charakterze lub członkach klanu...
    Luciferku tobie więc radze troszeczkę przystopować, nie lubisz GSE, ja to doskonale rozumiem sam nie lubie niektórych klanów na naszej scenie...ale jedno krytykować, bo to ma swoje pozytywy często bowiem krytykowany klan zmienia się, dzięki czemu scena się polepsza, ale czymś zupełnie innym jest nadinterpretować cytat ,kogoś z zupełnie innego klanu, w sposób dziwny...a potem jeszcze w temacie o UPC(xD) pisać o IPLu...

Wracając do samego stwierdzenia...Hmm mam nadzieje że, wam się uda osiągnąć te cele...które są realne i to bardzo, wystarczy tylko chcieć !:)

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 15, 2011, 17:04:27 »
    Luciferku jak zawsze się czepiasz:]...bez podstawnie tym razem(często racja po twej stronie) kolega pisał o skillu danego klanu chyba, słowa "siła" bowiem trudno zapożyczyć do innego aspektu w tej grze...a tutaj IPL jest daleko za GSE(ostatni sparing 15:5 dla Chuliganów :D). I interpretuje słowa "IPL, czy GSE" jako pogląd autora oparty na ostatnim sparze, odczytuje tu bowiem małą hierarchie tych klanów...z którą poniekąd się zgodzę...Dla mnie nie ma tu żadnej wzmianki o charakterze lub członkach klanu...
    Luciferku tobie więc radze troszeczkę przystopować, nie lubisz GSE, ja to doskonale rozumiem sam nie lubie niektórych klanów na naszej scenie...ale jedno krytykować, bo to ma swoje pozytywy często bowiem krytykowany klan zmienia się, dzięki czemu scena się polepsza, ale czymś zupełnie innym jest nadinterpretować cytat ,kogoś z zupełnie innego klanu, w sposób dziwny...a potem jeszcze w temacie o UPC(xD) pisać o IPLu...

Wracając do samego stwierdzenia...Hmm mam nadzieje że, wam się uda osiągnąć te cele...które są realne i to bardzo, wystarczy tylko chcieć !:)

Lygrysku,mordo ty moja,jak ja lubię z tobą dyskutować :D jako jedna z niewielu osób potrafisz operować słowem i za to cię lubię.Chodziło mi po prostu o przyrównanie GSE do IPLa. w GSE tak naprawdę jest tylko kilku dobrych ludzi,w dodatku niemal wszyscy z ich masterow byli kiedyś w ZKM. Mówię tutaj o poziomie który trzymają ( a trzymają poziom nikły,starają się,ale niektóre osoby w ich klanie robią im taką opinię że po prostu żal wspominać ) do GSE nic nie mam,mam tylko awersje do kilku tam znajdujących się ludzi którzy trzymają nikły poziom. Uważam że jeśli ktoś dochodzi do klanu,to reprezentuje go,a jeśli klan ma kijową prezencę .... Przyznam ci rację,w skillu się zapędziłem,ale ja brałem również pod uwagę zachowanie,obycie się,dobrą zabawę i atmosferę,bo skill w tej grze to tak naprawdę niewielki dodatek do miłej zabawy. Pozdrawiam : )

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 15, 2011, 17:24:10 »
    Całej idei można aż tylko przyklasnąć, lecz widzę tu pewne zarzewie potencjalnego konfliktu:
    Jeśli się do nas dołączysz, obiecujemy, że przywódca Twojego klanu usiądzie u nas jako członek rady sojuszu.
    Dobra armia potrzebuje nie wielu wodzów, a Indian. Że tak się odwołam do polskiej polityki: Po prawej stronie sceny politycznej w latach 90 istniało mnóstwo ugrupowań politycznych, wszystkie razem na papierze jawiły się jako silne, lecz żadne Konwenty Św. Katarzyny nie mogły ich zjednoczyć: Żaden wódz nie chciał oddać swego pióropusza i stać się zwykłym Indianinem. Efektem były wybory z 1993 gdzie ponad jedna trzecia polskiego społeczeństwa nie miała swojego przedstawiciela w parlamencie.
    Jednoczenie się jest piękne i szlachetnie, lecz prowodyr tego zjednoczenia powinien uważać na ambicje rajców - Przecież oni też jeszcze niedawno byli liderami...     
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 15, 2011, 17:48:50 »
    Całej idei można aż tylko przyklasnąć, lecz widzę tu pewne zarzewie potencjalnego konfliktu:Dobra armia potrzebuje nie wielu wodzów, a Indian. Że tak się odwołam do polskiej polityki: Po prawej stronie sceny politycznej w latach 90 istniało mnóstwo ugrupowań politycznych, wszystkie razem na papierze jawiły się jako silne, lecz żadne Konwenty Św. Katarzyny nie mogły ich zjednoczyć: Żaden wódz nie chciał oddać swego pióropusza i stać się zwykłym Indianinem. Efektem były wybory z 1993 gdzie ponad jedna trzecia polskiego społeczeństwa nie miała swojego przedstawiciela w parlamencie.
    Jednoczenie się jest piękne i szlachetnie, lecz prowodyr tego zjednoczenia powinien uważać na ambicje rajców - Przecież oni też jeszcze niedawno byli liderami...     

Czy ty nie za daleko lecisz ? przykład dobry,ale według mnie troszkę za daleko idący,mówimy tutaj o klanach,o tym co jakiemu klanowi przyświeca,a nie o polityce,organizacji partii politycznej czy czegokolwiek temu podobnego,do metorycznej dyskusji zapraszam na Tsa,mumbla bądź PW by nie śmiecić tutaj wątków okazując tym samym komuś brak szacunku że spami się w jego temacie. Pozdrawiam.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 15, 2011, 17:58:17 »
    Ja oczywiście winszuję takiemu niecodziennemu pomysłowi i uważam, że może to dojść do skutku ale w pojedynkę będzie bardzo bardzo trudno.

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 15, 2011, 18:02:59 »
    Przepraszam ale wypraszam sobie pisanie o nas tak źle, rozumiem jak GSE i jakiś inny klan tkj ZKM (chyba) to można porównywać, ale myśle że IPL ( bez obrazy) nie jest tak silne!

P.S Powodzenia z całego serca!

Offline Dravic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 15, 2011, 18:35:56 »
    Em... I czemu ma służyć to UPC? I co, będziecie... grac mecze klanowe 100 osób na 10 osób? Hej! Przecież mecze klanowe rozgrywa się na kilka/kilkanaście osób, a w takiej unii co, wypuszczalibyście po 1 graczu z każdego klanu? Sorry, ale to będzie prowadzić do kłótni, kto powinien pójść itd., itp.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 15, 2011, 18:40:19 »
    Przepraszam ale wypraszam sobie pisanie o nas tak źle, rozumiem jak GSE i jakiś inny klan tkj ZKM (chyba) to można porównywać, ale myśle że IPL ( bez obrazy) nie jest tak silne!

P.S Powodzenia z całego serca!
    \

I to jest wypowiedź człowieka ogarniętego,GSE niech bierze z ciebie przykład karlak bo nie pyskujesz jak tępak tylko starasz się argumentować,u mnie masz plusa : ) Pozdrawiam.