Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][UPC] United Polish Clans  (Przeczytany 3317 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    Odp: [KLAN/SOJUSZ] United Polish Clans
    « Odpowiedź #15 dnia: Lutego 15, 2011, 21:00:13 »
    Ty mi nie wyjeżdżaj z takimi tekstami

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #16 dnia: Lutego 15, 2011, 21:02:53 »
    Przepraszam ale wypraszam sobie pisanie o nas tak źle, rozumiem jak GSE i jakiś inny klan tkj ZKM (chyba) to można porównywać, ale myśle że IPL ( bez obrazy) nie jest tak silne!

P.S Powodzenia z całego serca!
    \

I to jest wypowiedź człowieka ogarniętego,GSE niech bierze z ciebie przykład karlak bo nie pyskujesz jak tępak tylko starasz się argumentować,u mnie masz plusa : ) Pozdrawiam.
    Ty mi nie wyjeżdżaj z takimi tekstami

/kultura_mode OFF

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na mój poprzedni post?

Em... I czemu ma służyć to UPC? I co, będziecie... grac mecze klanowe 100 osób na 10 osób? Hej! Przecież mecze klanowe rozgrywa się na kilka/kilkanaście osób, a w takiej unii co, wypuszczalibyście po 1 graczu z każdego klanu? Sorry, ale to będzie prowadzić do kłótni, kto powinien pójść itd., itp.
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Krzpl

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 15, 2011, 21:15:40 »
    Hmmm... Ja sobie to wyobrażam w bitwach międzynarodowych około 111vs111 lub jakoś tak na serwerach 22nd. Innej opcji nie widzę.

Ale w końcu to powstało w jakimś celu...
    Pozostaje mi życzyć powodzenia.

EDIT@:
    My nie spamujemy. My intensywnie i otwarcie myślimy jakie masz zamiary. :D
    « Ostatnia zmiana: Lutego 15, 2011, 21:24:54 wysłana przez Krzpl »

Offline Surmon_knight

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 15, 2011, 21:23:00 »
    Proszę nie spamować w tym temacie.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #19 dnia: Lutego 16, 2011, 00:39:20 »
    Em... I czemu ma służyć to UPC? I co, będziecie... grac mecze klanowe 100 osób na 10 osób? Hej! Przecież mecze klanowe rozgrywa się na kilka/kilkanaście osób, a w takiej unii co, wypuszczalibyście po 1 graczu z każdego klanu? Sorry, ale to będzie prowadzić do kłótni, kto powinien pójść itd., itp.

Zdaje mi się że to będzie wyglądało mniej więcej tak jak wybory drużyny która ma reprezentować polskę,czyli że najlepsza załóżmy dziesiątka graczy będzie reprezentowała zjednoczone mniejsze klany.Będzie to prawdopodobnie na zasadzie eliminacjii ale pewien nie jestem,o to pytaj założyciela autora,karlak nie pogrążaj się. Dravic mam nadzieję że chociaż troszeczkę pomogłem : P

Uploaded with ImageShack.us

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #20 dnia: Lutego 16, 2011, 01:13:59 »
    Jako ze ostatnio wiecej przegladam te forum niz pogrywam w Native to moze i nie powinienem sie mieszac,tym bardziej nie zrzeszony.Ale...taka inicjatywa?moim zdaniem super sprawa.I zwlaszcza wlasnie to ze przegladam forum,widzac jak powstaja rozne klany po 2-3 osoby i zachecaja do dolaczenia.Wielu pragnie ozywic scene WB,wiec ten pomysl jest jak najbardziej trafiony,mozliwe ze nawet nieswiadomie.Dzialajcie,dzialajcie a bedzie wam dane(jak mawial pewien wedrowiec).Skoro sa na tyle ambitni ludzie aby zakladac klany we trzech i chcacych cos zdzialac to po dolaczeniu do UPC,napewno cos wniosa.Co wniosa to juz sie okaze.Jak widac na nielicznej scenie WB istnieja jakies dziwne antypatie i nieporozumienia.Szkoda chlopaki,szkoda.
    Ciekawi mnie jak wygladala by sytuacja na meczu WB Polska vs KrajObcy.Przy stanie gry 3:3 ma nastapic ostatnia decydujaca runda i co?jeden z reprezentatow mowi na TS ze on z tym leszczem z XxX nie bedzie gral,po czym obrazony wychodzi z serwera??
    Dacie rade,GL.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #21 dnia: Lutego 16, 2011, 06:54:38 »
    Przepraszam ale wypraszam sobie pisanie o nas tak źle, rozumiem jak GSE i jakiś inny klan tkj ZKM (chyba) to można porównywać, ale myśle że IPL ( bez obrazy) nie jest tak silne!

P.S Powodzenia z całego serca!

My jesteśmy bardzo silnym Klanem
     - Walczymy jak orły zawsze do końca
     - Choćby o jeden malutki punkt gdzie wynik  Bitwy jest przesądzony
    IPL-owcy nie poddają bitwy niepisana zasada od początku istnienia Klanu
    Słabszych  mniejszych Dobrem  i usprawiedliwiwszy bronic
    Stawiac opór przed złem i niesprawiedliwością ,
    W pełni popieramy ten pomysł  bo to inicjatywa warta rozpatrzenia, służymy naszą pomocą

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline materd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lutego 16, 2011, 09:08:38 »
    Dobrze, ale ten temat nie został założony po to żeby wszyscy pisali o swoich klanach tylko aby poinformować ludzi o takiej mozliwosci. Pozdrawiam: Materd :p

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #23 dnia: Lutego 16, 2011, 09:23:00 »
    Ten temat służy do rekrutacji. Proszę wyjaśnić sobie sprawę kto jest lepszy i silniejszy walczą w sparingu lub pisząc na PW.