Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: siema  (Przeczytany 5216 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: siema
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 15, 2011, 18:29:55 »
    No teraz widzę że po prostu nie szanujesz cudzej własności... Zresztą co z Ciebie za adwokat skoro uderzyłeś policjanta na służbie? Zresztą narzekaj sobie ile chcesz na ludzi których niesłusznie wyzywasz od złodziei (nie wiem jakiego prawa się uczyłeś skoro tak oczerniasz ludzi),wiedz iż niebotyczna cena nie uprawnia do wyzywania ludzi którzy ją ustalili od złodziei.

I ja jestem szczeniakiem ? człowieku zachowujesz się jak piętnasto latek a mnie od gówniarzerii wyzywasz... najpierw może popatrz na siebie,a później chętnie poczytam inteligentną krytykę o mnie : ) widać dobry ze mnie adwokat skoro jestem nim blisko dwa lata ;] jeszcze jakieś gówniarskie pyskówki czy już skończyłeś ? Starałem się w miarę grzecznie i neutralnie,ale z tobą się widocznie nie da :) ponawiam propozycję,chętny do metorycznej dyskusjii na TS,Mumble bądź też PW byle by nie zaśmiecać wątku : ) |

Edit: A co do uderzenia policjanta na służbie,chyba nie doczytałeś o co tam chodziło,jak będziesz miał żonę to pogadamy na równym poziomie,a jak nie masz,to się nie wysławiaj,w sumie nawet żony mieć nie musisz,wystarczy że masz kogoś kogo kochasz ponad życie ;] Pozdro.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Tyraxor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Aka Marnid
    « Odpowiedź #31 dnia: Lutego 15, 2011, 18:58:38 »
    Dobra panowie, koniec flejmu i off-topu, bo zaraz warna dostaniemy.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Lutego 15, 2011, 18:59:16 »
    Ja już jestem grzeczny ^ ^ Po prostu nie lubię jak ktoś mnie wyzywa bez żadnych argumentów i wszędzie zarzuca mi kłam pomimo dowodów : )

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #33 dnia: Lutego 15, 2011, 20:37:48 »
    Ja już jestem grzeczny ^ ^ Po prostu nie lubię jak ktoś mnie wyzywa bez żadnych argumentów i wszędzie zarzuca mi kłam pomimo dowodów : )
    Ty natomiast wyzywasz ludzi od złodziei nie mając żadnych dowodów - Takie rzucanie błotem na prawo i lewo to nie jest zachowanie które przystoi dojrzałym ludziom. Na przyszłość zastanów się dwa razy zanim wyzwiesz od złodziei.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Lothrak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Lutego 15, 2011, 22:20:44 »
    Greviousie a tych co mnie nazywali złodziejami to sie nie czepiałeś :D

Krzpl mówisz do mnie? Najpierw pogadaj z tymi co są dłużej na forum.

Skoro muzycy tworza płyty to chyba nie po to żeby je za free rozdawać. W tych czasach nikogo nie widziałem kto by aż tak charytatywnie działał. Po za tym jeśli tak uważacie to ja w sumie tez mogłem grać na cracku bo talewords pozwala sciagać swoją gre. tylko że można grać 30 dni w singlu. Więc potraktujcie cracka jako przedłuzenie gry na trialu oraz dodanie jednej możliwości a mianowicie gry wieloosobowej. Poza tym ta 'nowa' opcja i tka u mnie długo nie działała długo bo tylko z tuydzien

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Lutego 15, 2011, 23:15:11 »
    Greviousie a tych co mnie nazywali złodziejami to sie nie czepiałeś :D
    Bo Ty się przyznałeś do pirata, więc ci którzy Cię oskarżali nie robili tego bezpodstawnie. Pirat nie jest trialem, nie ma też czegoś takiego jak przedłużone demo - Jest jedno legalne demo wydane przez twórców i innych alternatyw nie ma.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #36 dnia: Lutego 15, 2011, 23:25:04 »
    grąłem troche na piracie
    arabie głupi
    takimi botkami jak kolba czy tyraxor sie nie przejmuje bo to czysta hołota i hamstwo forumowe jest
    To nie jest forum dla analfabetów, złodziei, rasistów i trolli! (narazie pokazałeś się nam jedynie z takiej strony)

A reszcie proponuję się ogarnąć, bo ten temat to nie jest miejsce na toczenie tego typu dyskusji - macie przecież wątek o piractwie. Coś czuję że zaraz wparuje tutaj rozwścieczony admin... :|
    « Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2011, 14:02:07 wysłana przez MikiBar »

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Lutego 16, 2011, 00:23:02 »
    Oczywiscie jest temat o piractwie,ale tu mamy konkretny przypadek.Jak najbardziej zgadzam sie z Luciferkiem co do cen.A kolega Grevious na sile chyba chce cos osiagnac.Sam sie kolego rozejrzyj jakie sa ceny w Europie a jakie w Polsce,porownaj to pozniej z zarobkami.Oczywiscie tak jak pisal Grevious,producent ma prawo wydac gre i za 500zl.Napewno nie jeden Tatus zakupi taki gadzecik dla synka.Ale to nie zmienia faktu ze jesli mnie nie stac,mam prawo sciagnac za darmoszke z neta lub zdobyc innymi drogami.To jak najbardziej popieram.
    Witam nowego forumowicza.Zycze przetrwania ze starymi wyjadaczami+spam makerami.Obys na serwerach swa wartosc okreslil.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lutego 16, 2011, 00:46:47 »
    W sumie dziwne że jeszcze mnie nie okrzyknął spadkobiercą lub pra wnukiem stalina mówiąc o tym kapitaliźmie : P Grevious mówisz że rzucam błotem na prawo i lewo,drogi kolego,ja się staram przedstawić swoje racje,wyrażam głośno swoje zdanie,czy na tym forum jest to zabronione ? Z tego co wyczytałem w regulaminie,nie jest,wyrażając głośno swoje zdanie oczekuję że jeśli ktoś już zacznie ze mną jakąś dysputę to będzie trzymał jako taki poziom,a nie rzucał wyzwiskami o gówniarzach będąc o wiele młodszym od swojego konwersanta,to dosyć ironicznie,nieprawdaż ? Wręcz na siłę szukasz kłótni by sobie nabić postów,albo to ja mam jakieś chore urojenia i tylko mi się tak wydaje,nie wiem,człowiek istota omylna. Wracając do meritium sprawy,ja wystawiam jakieś podstawy oraz argumenty na temat mojego zdania,ty tylko mnie krytykujesz,a argumentów jak nie było w twoich postach,tak nie ma : ) Pozdrawiam.

EDIT: Mieliśmy skończyć kłótnię,już nie będę mu odpisywał : ) Pozdrawiam.

Ja ci mogę tylko powiedzieć że z Ubisoftem i EA były dosyć spore afery jeśli chodzi o gry przez internet,niby poszkodowani dostali jakieś super gry i dodatki za friko,ale mimo wszystko wielu ludzi o tym nie zapomniało,z pamięci mogę wymienić atak hakerów na serwery hostujące Assasin Creed,reszty nie pamiętam i raczej nie bardzo mi się chce szukać innych niuansów. Co do braku podstaw i dowodów. Mówię o tym że robią oni to zgodnie z prawem,jeśli chodzi o prawo nie mam zastrzeżeń,jeśli chodzi o bardzo zawyżone ceny,uważam że to nie fer tak cyckać graczy którzy już głęboko w grach siedzą,i wierz mi na słowo,gry uzależniają bardziej od alkoholu,papierosów,narkotyków czy innych świństw : ) Na koniec jeszcze podam przykład,jeśli ściągnę grę z internetu w wersji pełnej,skrakuję ją,usunę przed upływem 24 godzin,chwilę później znowu ją zainstaluje,to czy wtedy łamię prawo ? I tak i nie,o to mi chodzi od samego początku,niby wszystko jest w porządku i wszystko odbywa się zgodnie z prawem,ale ja,jako osoba ściągająca pełną wersję nie jestem wtedy obciążony konsekwencjami prawnymi ponieważ usuwam pliki przed upływem dwudziestu czterech godzin,wyraziłem swoje poglądy,ty na siłę próbujesz wpajać swoje racje,i czy uważasz się za człowieka dorosłego ?Jeśli już tak się trzymasz prawa to ja powiem tak,mam pełne prawo wyrażania swojej opinii na tym forum na wiele różnych tematów,a ty nie masz prawa narzucać mi toku myślenia ponieważ jest to pośrednio związane ze zniewoleniem,które jest obecnie w Polsce karalne i podlega karze więzienia do lat pięciu.  Pozdrawiam(Naprawdę ostatni wpis do ciebie Grevous ;] )
    « Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2011, 14:41:27 wysłana przez Luciferek »

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Lutego 16, 2011, 08:17:44 »
    W sumie dziwne że jeszcze mnie nie okrzyknął spadkobiercą lub pra wnukiem stalina mówiąc o tym kapitaliźmie : P Grevious mówisz że rzucam błotem na prawo i lewo,drogi kolego,ja się staram przedstawić swoje racje,wyrażam głośno swoje zdanie,czy na tym forum jest to zabronione ? Z tego co wyczytałem w regulaminie,nie jest,wyrażając głośno swoje zdanie oczekuję że jeśli ktoś już zacznie ze mną jakąś dysputę to będzie trzymał jako taki poziom,a nie rzucał wyzwiskami o gówniarzach będąc o wiele młodszym od swojego konwersanta,to dosyć ironicznie,nieprawdaż ? Wręcz na siłę szukasz kłótni by sobie nabić postów,albo to ja mam jakieś chore urojenia i tylko mi się tak wydaje,nie wiem,człowiek istota omylna. Wracając do meritium sprawy,ja wystawiam jakieś podstawy oraz argumenty na temat mojego zdania,ty tylko mnie krytykujesz,a argumentów jak nie było w twoich postach,tak nie ma : ) Pozdrawiam.

EDIT: Mieliśmy skończyć kłótnię,już nie będę mu odpisywał : ) Pozdrawiam.
    Nazwałeś ludzi których polityka cenowa Ci nie odpowiada złodziejami - A miałeś do tego jakieś podstawy? Podaj mi dowód że EA, albo Ubisoft to złodzieje. Nie masz dowodów a chlapiesz błotem. Oskarżając bez dowodów jesteś całkowicie niepoważny.
    Oczywiscie jest temat o piractwie,ale tu mamy konkretny przypadek.Jak najbardziej zgadzam sie z Luciferkiem co do cen.A kolega Grevious na sile chyba chce cos osiagnac.Sam sie kolego rozejrzyj jakie sa ceny w Europie a jakie w Polsce,porownaj to pozniej z zarobkami.Oczywiscie tak jak pisal Grevious,producent ma prawo wydac gre i za 500zl.Napewno nie jeden Tatus zakupi taki gadzecik dla synka.Ale to nie zmienia faktu ze jesli mnie nie stac,mam prawo sciagnac za darmoszke z neta lub zdobyc innymi drogami.To jak najbardziej popieram.
    Witam nowego forumowicza.Zycze przetrwania ze starymi wyjadaczami+spam makerami.Obys na serwerach swa wartosc okreslil.
    A jak Cię nie stać na samochód to też go ukradniesz? Gry są Ci aż tak potrzebne do życia że będziesz je kradł bo Cię na nie stać?   
    Ale to nie zmienia faktu ze jesli mnie nie stac,mam prawo sciagnac za darmoszke z neta lub zdobyc innymi drogami.
    Co to za argument? Sam sobie ustanawiasz prawa? Po prostu chcesz nieudolnie usprawiedliwić złodziejski proceder jakim jest piractwo...

Offline Axel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lutego 16, 2011, 18:34:38 »
    Zachodnie kapitalistyczne świnie doją z nas ile mogą sprzedając w naszym kraju towary które na zachodzie są o 90% tańsze, tak więc nie dziwi mnie skala piractwa w polsce, pozdrawiam kapitalistów :)

I witam towarzysza nowego.

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Lutego 16, 2011, 19:19:29 »
    Zle mnie zrozumiales Greavius.Sprobuje jeszcze raz.Jesli gra kosztuje 250zl i nie stac mnie na nia,to nie znaczy ze mam prawo zdobyc ja innymi drogami za darmo lub taniej.Teraz lepiej?
    @Axel.Ceny na zachodzie sa takie jak w Polsce.Jedyne czego jest wiecej na zachodzie to rozne i wszelakie promocje,karty stalego klienta itp.Problem jest tylko w zarobkach.Jesli na zachodzie dostajesz tygodniowke,stac cie wlasnie co tydzien na nowa gre za te 35-40£.<--Tyle wlasnie kosztuja nowe gry w sklepach.Przelicz sobie na PLN.
    R.

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Lutego 16, 2011, 22:05:40 »
    Źle Cię zrozumiałem? Przecież jak byk w Twoim poście widnieje
    Ale to nie zmienia faktu ze jesli mnie nie stac,mam prawo sciagnac za darmoszke z neta lub zdobyc innymi drogami.To jak najbardziej popieram.
    Przeczysz sam sobie - Jeśli już porzucasz obronę uprzednio wygłoszonej opinii to chociaż wycofaj się z twarzą, a nie próbujesz idiotycznie zaprzeczać.
    PS. Radh... Widzisz? Ja nie mam problemu z poprawną pisownią Twego nicku, ot takie minimum kultury.

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Lutego 16, 2011, 23:10:55 »
    Masz na te chwile prawie 1500 postow,jakas czesc tego zapewne widzialem i stwierdzam ze nie zauwazylem abys sie za specjalnie mylil w odczytywaniu i deszyfracji roznych,czasem zagmatwanych nawet odpowiedzi.Ale stwierdzic moge ze jak sie uprzez ze masz racje,tak nie ma to tamto.Moze daj mi namiar na TS gdzie przebywasz,bo widze ze trzeba Ci to jeszcze specjalnie zaakcentowac,abys zrozumial ze poparlem to co pisales wyzej.
    Za przekrecenie nicka oczywiscie przepraszam.
    Pozdrowienia dla nowego uzytkownika.
    R.

Offline Lothrak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Lutego 17, 2011, 20:56:41 »
    Co do tej gry jak ktoś wspominał to idzie mi na razie całkiem przyzwoicie. Juz kilka razy byłem najlepszy z druzyny. mysle ze niedlugo bede grl na poziomie klanowym :D