W sumie dziwne że jeszcze mnie nie okrzyknął spadkobiercą lub pra wnukiem stalina mówiąc o tym kapitaliźmie : P Grevious mówisz że rzucam błotem na prawo i lewo,drogi kolego,ja się staram przedstawić swoje racje,wyrażam głośno swoje zdanie,czy na tym forum jest to zabronione ? Z tego co wyczytałem w regulaminie,nie jest,wyrażając głośno swoje zdanie oczekuję że jeśli ktoś już zacznie ze mną jakąś dysputę to będzie trzymał jako taki poziom,a nie rzucał wyzwiskami o gówniarzach będąc o wiele młodszym od swojego konwersanta,to dosyć ironicznie,nieprawdaż ? Wręcz na siłę szukasz kłótni by sobie nabić postów,albo to ja mam jakieś chore urojenia i tylko mi się tak wydaje,nie wiem,człowiek istota omylna. Wracając do meritium sprawy,ja wystawiam jakieś podstawy oraz argumenty na temat mojego zdania,ty tylko mnie krytykujesz,a argumentów jak nie było w twoich postach,tak nie ma : ) Pozdrawiam.
EDIT: Mieliśmy skończyć kłótnię,już nie będę mu odpisywał : ) Pozdrawiam.
Ja ci mogę tylko powiedzieć że z Ubisoftem i EA były dosyć spore afery jeśli chodzi o gry przez internet,niby poszkodowani dostali jakieś super gry i dodatki za friko,ale mimo wszystko wielu ludzi o tym nie zapomniało,z pamięci mogę wymienić atak hakerów na serwery hostujące Assasin Creed,reszty nie pamiętam i raczej nie bardzo mi się chce szukać innych niuansów. Co do braku podstaw i dowodów. Mówię o tym że robią oni to zgodnie z prawem,jeśli chodzi o prawo nie mam zastrzeżeń,jeśli chodzi o bardzo zawyżone ceny,uważam że to nie fer tak cyckać graczy którzy już głęboko w grach siedzą,i wierz mi na słowo,gry uzależniają bardziej od alkoholu,papierosów,narkotyków czy innych świństw : ) Na koniec jeszcze podam przykład,jeśli ściągnę grę z internetu w wersji pełnej,skrakuję ją,usunę przed upływem 24 godzin,chwilę później znowu ją zainstaluje,to czy wtedy łamię prawo ? I tak i nie,o to mi chodzi od samego początku,niby wszystko jest w porządku i wszystko odbywa się zgodnie z prawem,ale ja,jako osoba ściągająca pełną wersję nie jestem wtedy obciążony konsekwencjami prawnymi ponieważ usuwam pliki przed upływem dwudziestu czterech godzin,wyraziłem swoje poglądy,ty na siłę próbujesz wpajać swoje racje,i czy uważasz się za człowieka dorosłego ?Jeśli już tak się trzymasz prawa to ja powiem tak,mam pełne prawo wyrażania swojej opinii na tym forum na wiele różnych tematów,a ty nie masz prawa narzucać mi toku myślenia ponieważ jest to pośrednio związane ze zniewoleniem,które jest obecnie w Polsce karalne i podlega karze więzienia do lat pięciu. Pozdrawiam(Naprawdę ostatni wpis do ciebie Grevous ;] )