Cześć wszystkim, chciałbym się was zapytać czy też zdarzają Wam się następujące sytuacje:
- "cośtam cośtam lord home center cośtam cośtam xD(takie czerwone napisy)" w momencie kiedy lord z frakcji, która została całkowicie pokonana przechodzi do innej,
- kiedy rozkażemy lordowi podczas uwalniania go z niewoli pozostać w tyłach to również masa czerwonych napisów, a na domiar złego ciągle pokazują się nowe,
Dodam(niestety), że nie mam oryginalnej wersji Warbanda(od roku próbuję zdobyć, chyba nie pozostało nic innego jak allegro), ale mimo wszystko z niczym do tej pory nie miałem problemów, tylko te błędy opisane powyżej. Wersja - 1.153, używam spolszczenia, ale to chyba nie ma znaczenia.
I już dawno miałem to napisać - parę błędów w spolszczeniu(dla przewrażliwionych - ja się nie czepiam, tylko tak piszę, może ktoś kiedyś wypuści jakąś poprawkę), było ich sporo ale te tylko pamiętam:
- "Worek ze zborzem" - ;_;
- Załóżmy "Miejscowość "imię lorda" zmienia swoją frakcję(czy jakoś tak)z danego królestwa na inne."
- sporo literówek, o których zapomniałem(ale jest ich naprawdę dużo),
Sam bym się zajął tym spolszczeniem, gdybym tylko umiał. :)
EDIT:
Co do poprawek to jeszcze "Wierzchowiec zadał xx obrażeń" czy jakoś tak(dzieje się to w momencie kiedy OTRZYMUJEMY xx obrażeń).