Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Floris Expanded Mod Pack  (Przeczytany 1132531 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ziomekromek99

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Floris Expanded Mod Pack
    « Odpowiedź #3960 dnia: Września 28, 2013, 21:45:40 »
    mam pytanie bo kieyds jak gralem t moglem od razu awansowac 100 rzolniezy na raz i nie pamietam jak to zrobic wiem ze cos na kodach

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    « Odpowiedź #3961 dnia: Września 28, 2013, 21:47:33 »
    Kombinacja ctrl + X w oknie drużyny, klikaj ctrl + x wiele razy, wtedy wbijesz exp wojom

Offline m1233

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3962 dnia: Września 29, 2013, 07:32:05 »
    Tak na Native wszystko działało normalnie

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • True North!
    « Odpowiedź #3963 dnia: Września 29, 2013, 09:32:04 »
    To mogę zaproponować skorzystanie z opcji dostępnych przy FAQ, do którego tutaj jest link http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6807.msg154307#msg154307 nic więcej nie jestem w stanie poradzić ;)

Offline ziomekromek99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3964 dnia: Września 29, 2013, 19:50:22 »
    chodzi mi o to ze w opcjach rozmowy chyba mialem zeby od razu 100 awansowac na najwyzszy level

Offline arciorek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3965 dnia: Września 30, 2013, 22:47:43 »
    Witajcie, mam problem z c++, zaktualizowałem do wersji z 2010 (próbowałem też z innymi) ale nic z tego. Wywala mnie gdy włączam nową gra i zaraz przed starciem z tym bandytą wywala mnie na pulpit z treścią
    (...) this applicaton has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the applications support team for more information.
    może mi ktoś z tym pomóc? próbowałem zmniejszyć ustawienia graficzne ale też nie pomaga

karta graficzna geforce gtx 260 (tak ma najnowsze stery)
    procesor intel core 2 duo 2.80 ghz
    win 7 32 bity
    4 gb ram

Offline Seraffim

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3966 dnia: Października 03, 2013, 19:50:40 »
    Witajcie, wiecie może coś o tym, kiedy wyjdzie nowa wersja moda(2.55)?

Offline Rez

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3967 dnia: Października 13, 2013, 03:23:46 »
    Czy istnieje możliwość zainstalowania Florisa bez modyfikacji wprowadzającej różnorodne jakości przedmiotów, jakimi możemy handlować?

Ewentualnie jeśli wystarczy usunąć pliki modu, z już zainstalowanego rozszerzenia, podajcie proszę jego nazwę.

Offline Sachees

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3968 dnia: Października 14, 2013, 13:28:20 »
    Witam! Właśnie próbuję zainstalować tego moda, jednak coś mi nie wychodzi. Mam grę na Steam, a opis instalacji jest chyba na wersję bez Steama. Mógłby ktoś mi dać linka do opisu instalacji na Steama czy coś?

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • True North!
    « Odpowiedź #3969 dnia: Października 14, 2013, 15:06:00 »
    No oczywiście, że się mylisz, jeżeli nic nie spartoliłeś, to powinno się to zainstalować w folderze Modules jako osobny folder

Offline Sachees

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3970 dnia: Października 14, 2013, 15:23:10 »
    No i się zainstalowało to, ale nie byłem pewien, co odpalić, bo jak po prostu grę odpaliłem to nie było nic napisane, że mam ten mod czy coś i nie byłem pewien, czy dobrze go zainstalowałem.

Offline Inkaska

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #3971 dnia: Października 14, 2013, 20:55:38 »
    Przed uruchomieniem gry zmień moduł z native na floris.

Offline Marcin_K

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #3972 dnia: Października 21, 2013, 18:05:58 »
    Mam spory problem z turniejami i chyba powiązany ze spolszczeniem gry. Dlatego chciałbym żeby od razu ktoś wypowiedział się czy to normalne(błędne spolszczenie) czy to wyłącznie mój problem. Mam zainstalowanego najnowszego Florisa na WB 1.153 + spolszczenie do Florisa.
    Niestety w trakcie turniejów w prawym górnym rogu, gdzie pokazuje się obecna punktacja zamiast imion wojowników mam wpisane " TPE SCALED TROOPS", to samo przy tabele wyników którą można przeglądać w przerwie pomiędzy rundami. Pomyślałem że sprawdze stare spolszczenie z wersji 2.53 - niestety też średnio, zamiast powyższego jest wpisane "Wojownik Areny".
    Dodam że przy zmianie języku na angielski wszystko ładnie śmiga.

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #3973 dnia: Listopada 04, 2013, 11:41:40 »
    Witam wszystkich po sporej przerwie :)

Mam spory problem z turniejami i chyba powiązany ze spolszczeniem gry. Dlatego chciałbym żeby od razu ktoś wypowiedział się czy to normalne(błędne spolszczenie) czy to wyłącznie mój problem. Mam zainstalowanego najnowszego Florisa na WB 1.153 + spolszczenie do Florisa.
    Niestety w trakcie turniejów w prawym górnym rogu, gdzie pokazuje się obecna punktacja zamiast imion wojowników mam wpisane " TPE SCALED TROOPS", to samo przy tabele wyników którą można przeglądać w przerwie pomiędzy rundami. Pomyślałem że sprawdze stare spolszczenie z wersji 2.53 - niestety też średnio, zamiast powyższego jest wpisane "Wojownik Areny".
    Dodam że przy zmianie języku na angielski wszystko ładnie śmiga.
    Skoro wszystko jest w porządku w wersji angielskiej to sam znalazłeś rozwiązanie :) Zwyczajnie spolszczenie jest już nieaktualne (bo nikt już nad nim nie pracował od dawna) i cześć tekstu jest po angielsku lub pozmieniała się jego lokalizacja.
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline jawel119

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3974 dnia: Listopada 11, 2013, 02:53:49 »
    Witam.
    Mam pewien problem.Podczas bitew,obron zamków itd. zamiast tekstur liści drzew są tekstury desek. Wie ktoś o co w tym chodzi?