Witam, jestem nowym użytkownikiem i pragnę zaznaczyć że nie wiem wszystkiego o tym modzie dlatego mama nadzieję że mi pomożecie.
Mój problem polega na tym że, mam dość dziwny styl gry bo uwielbiam zaczynać ją cały czas od początku i tak wkoło, moja najważniejsza pozycja w grze to bycie wasalem kilkanaście razy(tylko raz otrzymałem jeden awans mimo tego że osiągałem wysokie lvl'e około 30).W tym momencie najczęściej nudzi mi się rozgrywka, ale niedawno postanowiłem dojść przynajmniej do poziomu władcy jakiegoś państwa. Z poprzednich postów udało mi się wywnioskować że muszę albo podbijać lokację(logiczne) albo druga droga wspiąć się w hierarchii wasalstwa. Jeżeli są jeszcze jakieś drogi proszę o odp.
Ale zapytać chciałem o tzw "punkty rządzenia" czy jakoś tak, nie pamiętam jak to ktoś napisał w wcześniejszym poście. I moje pytania brzmią:Co to jest?, Jak to zdobyć?, Gdzie tego szukać?(w opisie postaci widnieją tylko info. o lennach, honorze, powiązaniach z krewnymi), Czy to jest potrzebne do założenia królestwa?