Witam! Tym razem mam nowy problem który tyczy się braku expa za walki i łupów. Ktoś kilka stron wcześniej rozwiązał ten problem ale nie podał jak, próbowałem się z nim skontaktować ale nie odpowiada. Pomożecie? reinstal nie działa.
coś było...Jeżeli dobrze pamiętam, to nie dostajesz doświadczenia oraz łupów, jeżeli walczysz z o wiele słabszym, przeciwnikiem...
Ponownie mam pytanie do Was. Otóż mam własne państwo i zdobyłem miasto wroga. Wybrałem opcję, aby rozstrzygnęli to między sobą i nie wiem jak teraz przydzielić miasto lordowi, którego wybrali. Proszę o odpowiedź.
Tutaj chodzi o łupy, aby rozdzielili je między sobą - ja miałem tą opcje zbugowaną.
Ziemie natomiast możesz przydzielić u swojego ministra - domyślnie jest to żona, lub małżonek.Staraj się robic tak, aby dany lord miał ziemie w jednej kupie.Będzie łatwiej mu je bronić oraz uzupełniać zapasy, co pozytywnie odbije się na relacjach z Tobą.
Ryuu troche mi naprawiło, teraz nie wywala czerwonych błędów. Ale po 15 minutach grania wywaliło mi błąd Run Time Error, pozatym mam jakieś dziwne spolszczenie, pisze mi prawie wszędzie np: Str_Archery w broniach itd.
To nie wina spolszczenia, lecz wersji.Sprawdź wersję(1.143 WB-z polskim językiem, 2.5 Moda). Jeżeli nie masz gry z językiem polskim, to pobierz ją z ze strony głównej(
www.mountblade.info), działu download/dodatki.