Dobry wieczór.
Przychodzę z problemem. Gra mi rzęzi, stuka, puka, czasem, wyobraźcie sobie, mogę pograć. Ok, tak musi widocznie być, nie to jest na tą chwilę problemem. W pewnym momencie stwierdziłem, że moja wojowniczka nie może pozostać niezamężna gdyż do reszty mi zdziczeje. Upatrzyłem dla niej kawalera, który scharakteryzowany jest jako dobroduszny, ok partia dla Nusaybah bint Asad (moja warbandowa pannica;)).
Zagadała, Dashwal zachwycił się urodą oraz dokonanami Nuśki i uznał, że żeniaczka to całkiem w pytę pomysł.
Wisi zadanie- jako, że wojowniczka nie ma rodziny w Calradii to właśnie kawaler Dashwal bierze na swoje barki ciężar przygotowań do ślubu (mam nadzieję, że moderzy przygotowali ślub w mniej więcej rycie perskim, a nie białe kiecki i zamek gdzieś w Swadii jak dotychczas). Zadanie do wykonania w ciągu 100 dni. Czekam. W pewnym momencie spotykam absztyfikanta i on wali do Nuśki
"UNRECOGNIZED TOKEN, znudziło mnie czekanie aż lordowie królestwa zbiora się w jednym miejscu. Może powinniśmy skorzystać z okazji i wziąć ślub w którejś z dostępnych lokalizacji." (wkleiłbym skrina ale nie robi)
Oczywiście poniżej żadnej odpowiedzi do wyboru.
Co robić? Błąd? Zagadać w trakcie pobytu na zamku do niego? Strzelić prostaka w pysk?