Chciałem się spytać czy Expanded 2.5 pójdzie na takim sprzęcie:
Karta: GeForce 9400 GT
Procesor: AMD Phenom 9500 Quad-Core, 2.2GHz
Ram: 3GB
Może pójdzie, ale nie oczekuj zbyt wiele...
Ewentualnie patrz na FAQ.
Mam problem z niektórymi broniami i końmi. Otóż są one niewidoczne, a ja już nie wiem co z tym zrobić. Próbowałem zmniejszyć parametry gry i zwiększyć, ale to na nic nadal są niewidoczne. Jedyne co mnie cieszy to gra się nie zacina w ogóle, bo zmniejszam na mniejszą grafikę czyli 800 : 600, potem zwiększam na 1270 : 751(czy jakoś tak) i nie tnie się w tedy. Tylko z tym błędem mam problem i co zrobić z tym?
Jak pisał Adamk23, wersja Gameplay, Patrz FAQ, tam jest link....
Witam mam problem z tym modem otóż mam wersje gameplay 2.5 i podczas gry włącza się komunikat "Sorry - Just talking to myself (Error - Triggered by NPC to rejoin party)" od niejakiego najemny kusznik , ten komunikat mi sie pojawia co 10 s i nie da sie grać. Wie ktoś może jak to rozwiązać ? próbowałem zagrać od nowa / przeinstalować całego m&b / wgrac patcha . probowalem grac na expanded ale mi sie zacina w pewnym momencie i wylacza sie gra . Dodam jeszcze ze mam 1.143 wersje gry
Chciałem juz wcześniej napisać, ale przez moje ostatnie problemy z netem, rzadko udało coś się wydukać...
Błąd już taki był...Jak na razie nikt nie znalazł konkretnego rozwiązania(patrzałem na Taleworlds.com, tez mają z tym problem, co niektórzy). Rada?Reinstalacja, nowa gra.Coś padło w skryptach, trudno...Eksportuj postać, towarzyszy i rozpocznij nową grę...
Jak już pisałem mialem 2 opcje: Albo gram normalnie z częstymi crashami, albo gram bez crashów za to z dużo słabiej działającą grą.
Miałem, bo zdążyłem to naprawić.
W ogóle to polecam szukać pomocy u źródła, na forum Taleworlds, oraz tam też zgłaszać błędy.
Masz rację.My staramy się pomóc rozwiązać problemy związane z działaniem gry, gameplayu, itp.
Zaś niektóre błędy, są po prostu związane z niedopracowaniem, które należy zgłaszać ekipie aby mod stawał się coraz lepszy.
Należy również pamiętać o sprawdzeniu, czy taki został już raportowany, zanim napisze się na forum, oraz o wskazaniu wersji instalowanej modyfikacji...
Jeżeli ktoś nie chce rejestrować się na TW.com, to zawsze można wysłać PW do monnikje na tym forum.Myślę, że nie będzie miał nic przeciwko ważnym zgłoszeniom....Tylko nie róbcie wioski i nie piszcie mu wiadomości, typu: "cześć mod mi nie działa, co zrobić?"
Ostatnio jakiś "rodak" dostał orgazmu na forum jak zobaczył Czapki warszawskich piechurów w modzie L'AIGLE: Napoleonic Warfare.Jak widać, ktoś zrobił z nim porządek.
Pozdrawiam!