Klikasz na napis w moim podpisie. (nie no jeszcze takiego pytania nie było, czyżby prekursor nowych trendów xD)
Nie....Wypluj to!!! :p
Dlatego nigdy nie robię bitew automatycznie (sam straciłem tak 2 C7 w walce z kilkoma chłopami - wina mojego lenistwa), każdą najmniejszą bitwę rozgrywam aby uniknąć takich głupot.
Wielkość bitwy podniosłem na 250 (walczących wychodzi 220 ale na oblężeniach jest czasem około 300) i działa też płynnie. jakby zmniejszyć ustawienia grafiki to i 400 by poszło gładko :)
A zastosowałeś może moje pliczki?Zmniejszają ilość występujących traw, krzaczków, etc., przywraca niebo z podstawki, w części zmienia zaawansowany teren.Ale!Nie likwiduje to paczki Polished Landscapes, którą pomimo niewidzialnych drzew uważam za genialną..Tak więc pozostają drzewa, tekstury traw, podłoża...no i....Jak kto narzeka na wyrzucanie z bitew to zmieniony plik particle_systems.txt uważam za obowiązkowy.
Zresztą!Spróbuję się rzucić na 400, ah....co mi tam :D
PS.A co do tego pierwszego....A gdzie kliknąć, żeby napisać posta, to już wiedział, no cie? ;)
Ah...ironia losu....
Edit Down!
A nie kusiło Cię, żeby na to kliknąć?Adamk23, nie wkleił tego sobie: od tak!
Nie działa?No to może czas na reinstal systemu?Bo jak mniemam, wykonałeś wszystko z defragmentacją, oczyszczaniem dysku, reinstalacjami gry, sterowników, etc....Tak?
Jeżeli nie, to nie pisz, że nic tam nie znalazłeś, co mogłoby pomóc...Jakoś duża część osób gra w modyfikację bez problemu, a jak już na jakiś trafią, to starają się żeby go zlikwidować.
To nie jest projekt komercyjny, gdzie masz całodobową pomoc techniczną, choć i w ich przypadku dość często czeka się tygodniami zanim coś ruszą...