No spoko rozumiem, tylko czy opłaca mi się kupować oryginał skoro nie wiem czy mi pójdzie ? Druga sprawa, nawet jakbym kupił-35 złotych nie wiele, to jak mi pomożecie, przecież mogę normalnie skłamać ^^
Słaby argument z tym sprawdzeniem czy pójdzie, od czego masz demo? Właśnie nie wiem jak nazwać kogoś kto piraci grę za dwadzieścia złotych. A kłamać nie radzę....
Jeżeli piractwo można czym argumentować.No...chyba, że twórcy nie wypuszczają dem, co ostatnio zaczęło być denerwujące, bo jak już mam coś ściągnąć, to kasę zamiast na prąd wolę przeznaczyć na oryginał...
A tu, oferty Warband - naprawdę, grosze
http://www.cdkeyhouse.com/video-games/rpg/buy-cd-key-mount-and-blade-warband_258albo
http://allegro.pl/mount-blade-warband-pc-i2092900273.htmlTo przecież dwie paczki fajek, 8 piw, czy duża pizza.
Strasznie niestabilna ta wersja... :(
Często mam CTD w czasie walki, albo na jej początku albo po chwili. Walczę jako żołdak na służbie Nordów. Co może powodować te problemy?
Gra z modem uruchamia się tylko z włączoną opcją (tłumaczenie!) "włącz tekstury na żądanie", bez tej opcji mam błąd - nie można wczytać tekstur.
Moda pobrałem kilkakrotnie, M&B reinstalowałem, ciągle mam problemy z teksturami
(na polach mam białe - bez tekstur - rośliny) oraz niekóre elementy ekwipunku nie mają prawidłowych tekstur (zależnie jak się na bronie patrzy, to mają inną teksturę - w ekwipunku jest podobnie). W oddali mapy zamiast elementów ozdobnych są zielone prostokąty (chyba zamiast gór).
POMOCY!;( zainstalowalem sobie "expander" do mojego MBW i w trakcie ladowania sie gry wyskakuje mi blad:unable to open file: Commonres\ui_server_filer.brf Jak mam to rozgrysc.? mial ktos taki problem .? dajcie znac;)
Coś pochrzaniłeś...w jaką wersję grasz?Expaned?Masz warbanda 1.143?
Może opisz cały proces instalacji...Te błędy są poprzedzane jakimś komunikatem?
Mój zapał jest tak ogromny, że aż spaliłem mój półtoraroczny ultra cichy zasilacz :( Teraz mam podłączoną starą, wielką, muczącą krowę od HP. Co za tym idzie jeden dzień, który mógł być poświęcony na spolszczanie, wykorzystałem na szukanie starego zasilacza. Dzisiaj muszę nadrobić zaległości, adamk23 daj mi czas do soboty a plik będzie skończony :)
Jak, żeś go spalił??:p Ja za to dziś nadpisałem nowy plik starym, tracąc przy tym połowę robocizny....;/Teraz nadrabiam ;)