Mam mały problem, na polu bitwy roślinność jest "goła" (drzewa to tylko pnie) a wysoka trawa w większości jest bez tekstur (niecieniowana biel)
Jak rozwiązać ten problem?
Mam wersję Expanded, czyli patch nie jest dla mnie ;/
Sprawdź ustawienia...Czy na pewno dobrze zainstalowałeś mod?Sprawdź wersję, zainstaluj ponowie, pobierz z innego źródła...
u mnie niestety tez z tym krucho, po padnięciu kompa usunęło mi się 50% z moich 15 zrobionych
15 czego...plików?
Jak skończyłem game_menus, ślimaczym krokiem kończę item_kinds, potem może wezmę się za info_pages, ale wolałbym, aby reszta była wcześniej ukończona.Można by było coś już wydać.
Nie wiem na ile to prawda, ale nasz kolega
Johnny8888 zaskoczył mnie ostatnią nowiną, że jeżeli mu dobrze pójdzie to niedługo skończy quick_strings...zaproponował wsparcie i ruszył dość ostro, dołączając się do
jaromirjagra(Panowie!Nadal nie wiem co uzgodniliście z tym plikiem!!!)
Tak więc, :
-co zielone to skończone
-
jaromirjagr pytając się co może zrobić, wspominał coś, że dialogs, jest niemal ukończone(nie mam potwierdzenia, więc nie zaznaczam).
-
Adamk23 pamiętaj, byle do przodu, jak coś to przyjdziemy z odsiedzą :]
-info_pages - uważam, za najmniej istotne
-item_kinds - żółwim tempem ale skończę
-quick_strings - dajcie znać, co uzgodniliście, albo, że przynajmniej się zorganizowaliście...czekamy na efekty
-
RairakkuRey i plik troops - straciłeś...dużo z tego straciłeś?Nie stresuj się...Jak przyjdzie czas na odsiecze, to i Ciebie wesprzemy ;)
Aktualny postęp prac!
(aktualizowane dnia 7.02.2012).............
dialogs - jaromirjagr i przyjaciele ;)
factions - ja
game_menus - ja
game_strings - adamk23 (~50%)
info_pages - ja (~10%) - na razie sobie darowałem
item_kinds - ja (~90%)
item_modifiers -ja
parties - ja
party_templates - ja
quests - ja
quick_strings - Johny8888
skills - RairakkuRey