Hehe, ja mam zawalony prawie cały dysk najróżniejszymi plikami, nic nie defragmentowałem itd. a floris ani razu mi jeszcze nie scrashowal.
Najwyraźniej Twoja konfiguracja jest wystarczająca do działania z Floris nawet z burdelem na dysku.Ciesz się! ;)
ałtsajder wszystkie te kroki już wykonałem, może poza tym pędzelkiem :)
wobec tego mam jeszcze takie pytanie: czy po edytowaniu boot.ini (i zwiększaniu pliku stronicowania) też wam się "siada" grafika? mój komp działa wtedy tak, jakbym nie miał sterowników do karty graf. nawet przesuwanie okienek w windowsie przychodzi mu z trudem.
w dxdiag pokazuje że nie mam directdraw ani direct3d i nie moge ich włączyć... może ktoś z was się z tym spotkał?
Jaka karta?Ja mam GeForce 260GTX i mam podobną sytuację, ale już od dawna ze sterownikami dzieją mi się krzaki.Szczególnie przy na youtube, gdzie zawiesza mi się obraz w RGB, mignie z informacją "Sterownik karty graficznej przestał działać, ale odzyskał sprawność", czy też wyłączy się i wyłączy monitor.
Z ostatnim sterownikiem, takich sytuacji w grze już nie mam....Jaki problem?Nie wiem...problem w tym, że wg. logów, raportów, skanów, wszystko jest w najlepszym porządku.Myślę, że musiałbym dorwać jakiś program diagnostyczny, który będzie śledził każdy ruch poszczególnego sprzętu...