Witam.
Siemka! Floris Expanded ModPack chodzi mi bardzo dobrze, ale czy wy też macie takie lagi co mniej więcej 2 sekundy na mapie świata? Da się z tym wytrzymać, ale na dłuższą metę to robi się całkiem denerwujące.
Tak się dzieje, jak ktoś gra z cheatami. Włączyłeś opcję widzenia całej mapy. Wyłącz ją, a PC, a raczej gra zacznie funkcjonować normalnie. Po prostu, na mapie jest zbyt wiele jednostek, które nasz procek i pamięć musi przeliczać współrzędne i w ogóle. Jak wyłączysz cheat CTRL+T gra nie będzie przycinać.
Każdy gra jak lubi. Gra ma dawać przyjemność, tak więc, wstrzymajcie się od zbędnych komentarzy, czy Seraffim gra uczciwie, czy nie.
nie, ponieważ nie mam wszystkich zbroi i itemków przykład to nie mam zbroj Heraldic Heavy Plate And Armor która jest wykorzystywana przez najemników i nie mam tej zbroi co ma najlepszy najemnik, nie mam zbroi Dark Khergit Armor czy jakoś tak, ma na sobie ją Mistrz Freelancer'ów
Aby mieć dostęp do średniowiecznego sklepu internetowego Musisz znajdować się na głównej mapie. Na niej aktywujesz zakładkę Obóz, następnie Mod Option i na dole jest Enable Debug Mode. Zaznacz i aktywój DONE. Wrócisz do poprzedniego menu, gdzie an samym dole pojawi się nowa opcja Cheat Menu. Wejdź tam i na samej górze jest Find Item... Tutaj są do kupienia wszystkie przedmioty dostępne w grze. Aby stać się szczęśliwym posiadaczem musisz mieć pieniądze.
Pamiętaj, że jest tych przedmiotów około 1820. Przedmioty te zostały podzielone na grópy od 00 do 95 od 96 do 121 i tak dalej aż do 1820. Aby móc przechodzić pomiędzy grupami aktywujesz Move to next item range.
Jak już sam zauważyłeś to może być błąd spowodowany przez system, na Viscie nic nic działa tak jak powinno
Bzdury. Jak masz legalny widnows, to jest coś takiego jak Update. Pobierasz Service Pack i hula aż miło.
Pozdrawiam.