wtedy były dwa dni do podpisania ACTA
Ale ani twórcy Floris, anie Taleworlds nie będą mieli za złe, że tłumaczymy ich moda.Wręcz przeciwnie,
monnikje ucieszył się, że powstanie spolszczenie, które jest w pewnym sensie dowodem popularności moda w Polsce, a jak dobrze wiem, jest to najlepsza nagroda dla Twórców. Tak więc, ustawy ACTA, z żadnej strony nam nie wchodzi w paradę...
Witam.
No to super, że zabraliście sie do spolszczenia :). Pomogłabym, ale naprawdę nie mam na to czasu :( tak jestem zaganiana.
Pozdrawiam
Szczerze...?W duszy liczyłem na Twoje wsparcie przy pracy ;), ale jak piszesz....czas nie wybiera, a obowiązki wzywają.Może innym razem, uda nam się wspólnie coś podziałać.Floris zapewne nie kończy działalności na 2.5, tak więc spolszczenie będzie potrzebowało aktualizacji, oraz dalszego tłumaczenia ;)
Trzymaj się i powodzenia! :)
Olać ACTA, niby demokratyczny rząd wybrany w wolnych wyborach a robią jak za komuny (zdanie społeczeństwa znaczy dla nich tyle co nic)
Demokratycznie będą nas szpiegować, poza tym już dawno dookoła mówiłem, że kiedyś takie rzeczy, jak Facebook, nasz klasa, itp. , odwrócą się przeciw użytkownikom.Inwigilacja?Trwa od dawna
Rozumiem, działania antypirackie, ale niech nie dziwią się, że gry są pobierane, kiedy Twórcy nie wypuszczają wersji demonstracyjnych...Druga rzecz, to kwestia podstaw do udostępnienia danych.dlaczego prawem podejrzeń, operator będzie miał obowiązek przekazać dane...Narażą, cię na zniesławienie, okrzykną złodziejem, a co do czego, to chodziło o jakąś tam mp3,muzykę puszczam która kiedyś pobrałeś jako dzwonek na telefon, albo podejrzenia sąsiada, który jest UBkowskim służbistą, bo za głośno muzykę puszczałem.Mam prawo się odwołać?Nie!
Poza tym...jeśli chodzi o mp3, to nie rozumiem słuchania utworów w tym formacie, przecież to jawnie upośledza słuch.Przesłuchajcie sobie oryginalne utwory w audio, a kopie w mp3...
No dobra...już starczy, za daleko odbiegło się do tematu.
A!Co do spolszczenia!
Odpaliłem, sprawdziłem i działa.Wszystko jak należy.Tak więc kodowanie(jak pisałem 'konwertuj na UTF-8'), działa.
PS.Czy jest tu może jakiś znawca koni? :p