Super jest ta nowa wersja,nie mam żadnych błędów czy zacinek :)
Ale mam kilka pytań,jak działa ten nowy bank? (Chodzi mi o to "jak wpłacić pieniądze i zarabiać")
Mam nadzieję że ktoś kiedyś zrobi to spolszczenie :(
Prawdę mówiąc, sam nie wiem...Zobacz w raporcie gry, tam w solucji powinno być coś napisane.
Co do spolszczenia....hm...Pożyjemy, zobaczymy ;)
Mam ważne pytanie nie znalazłem jeszcze odpowiedzi.
Czym się różnią te mody gameplay,expanced,basic bo niewiem:/
http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6807.msg185739#msg185739Tutaj wyjaśniłem!
Swoją drogą przydałoby się coś takiego w FAQ ;)
Dobry modzik, rozbudowane cheaty - czyli to co lubię.
Pozdrawiam i polecam. ;D
Cheaty?Co masz na myśli;)?Nie mów, że używasz...jak tak to zaniechaj, bo rozgrywkę sobie popsujesz, a potem napiszesz, że mod jest nudny :p
orientujecie się jak dokładnie wpływa inteligencja na ilość zdobywanego doświadczenia?
wyczytałem też taką informację, że umiejętność władania broni u npc przekłada się na zdobywane przez nich doświadczenie - ale nie wiem gdzie szukać konkretniejszych informacji
To jest jedna(moim zdaniem) z najlepszych opcji Florisa.Bez wpływu na to czy masz to włączone, czy nie, w zależności od inteligencji dostajesz bonusowe doświadczenie za zabicie przeciwnika oraz punkty do umiejętności broni, które potem możesz wykorzystać.Nie zastanawiałem się w jakim procencie, ale dzięki temu można nabić sobie ponad 40 poziom, a a po dłuugiej i jeszcze raz dłuższej grze, dzięki tak rozwiniętej postaci możesz tłuc dobrych przeciwników jednym uderzeniem....Fajną opcją jest to, że w połączeniu z Pre-orders battle i zmianie dowódcy(dzięki czemu możemy kierować dowolnym bohaterem), można podszkolić naszych bohaterów..ale radzę to stosować przeciwko "hordą" rabusiów, czyli tak zwanym mięsem armatnim.Dzięki czemu nie narazimy na szwank innych postaci.
Widzę że nici z mojej gry w tego moda przed pierwszą walką w mieście mi laguje i się wyłącza gra zrobiłem wszystko co jest w faq.Szkoda bo już się cieszyłem wczoraj w nocy go pobierałem od 12:00 do 3:46 no nic życzę wam miłej gry :)
Próbuj dalej, defragmentacja, skany antivirusem, itp.
Ważne jest to, żeby gra i mod były na dysku systemowym.Zwiększona ilość plików stronnicowania, również na partycji systemowym.Ja mam ok 100GB z czego 56% dysku wolnego.Mod działa idealnie!!
Pozdrawiam!