Load textures od demand - mam nadzieje że chodzi o "Wczytaj textury na żądanie" mam to odznaczone i ten błąd wywala..
To może coś przy instalacji...Jakiś błąd - sprawdź czy masz te tekstury w folderze...Jak nie to pobierz iz innego źródła - ja pobierałem z torrentów i zawsze mi dział...
Dzięki, będę musiała sprawdzić jak to jest z topieniem marzanny ;)
Co do błędów, to znalazłam jeden - Mianowicie, w ustawieniach modu ustawiałam, żeby były widoczne mierniki poziomu zdrowia wrogów i sojuszniczych jednostek. W trakcie turnieju miernik energii zdrowia zostaje gdzieś na środku ekranu gdy przeciwnik wyzionie ducha:/ Przytrafiło mi się to kilka razy. Tak poza tym nic nie udało mi się jeszcze wypatrzyć.
Swoją drogą z jednej strony irytuje mnie nowy system walk na turniejach z drugiej jest bardziej realny - taki mediewalowy :D W turniejach chodzi o to by zabić jak najwięcej przeciwników i to mi się podoba. Wcześniej można było przeżyć i ok, a w ostatniej bitwie dać z siebie wszystko i zabić oponenta. Turniej wygrany.
Tutaj otrzymujemy punkty, tak wiec musimy starać się przez cały turniej :) Dla mnie bomba. Dobija mnie tylko to, że czasem uprzedzi mnie inny rycerz i zabije ledwo dychającego przeciwnika przede mną i nici z punktów :(
Ktoś wie co oznaczają nazwy/tytuły w turnieju, którymi obwołują bohaterów ?
ta modyfikacja jest naprawdę ciekawa :)
Ja znalazłem drzewo lekko uniesione w powietrzu oraz jakiś błąd ze skryptem, kiedy podczas turnieju nacisnąłem esc, ale szybko się naprawiło...
Poza tym, te paski życia trochę mnie odstraszają, za dużo bzdetów na ekranie - jakbym podczas strzelania z łuku wiedział, które to moje jednostki, to zapewne i znaczki zlikwidował - bez nich, za dużo przyjaciół ginie z mojej ręki ;)
Turnieje...:D W końcu mi się podobają...trzy największe plusy1.)możliwość wyboru ekwipunku 2.)sprawiedliwe naliczanie punktów 3.)Dużo mięsa na arenie :D
Oraz błąd.Na turniejach skrzyżowana stal ma odgłos skrzyżowanego drewna ;/
Zdaje mi się, że ma to związek z Palatynem, czyli zarządcą(u nas wojewoda).Ma to pewnie związek z przypuszczalnymi funkcjami naszych bohaterów...
Dzisiaj rano już to zrobiłam. Ale faktycznie nazwy wątku nie zmieniłam - zapomniałam ;)
Wery gud, wery gud :D
Jeszcze nazwa tematu by się przydała ;)
A mówiłem :p