To akurat nie ten delikwent bank dodaje. Kolega od banku jak na razie zachowuje się kulturalnie na forum :)
Ups...coś się pochrzaniło...ale to chyba z powodu spożycia dużej ilości ambrozji...zbyt dużej :p
Proszę o wybaczenie, jak ktoś się zraził...
Czy w królestwie Vaegirów da się zrobić jednostkę A7? Od początku gram głównie łucznikami i przy 126dniu gry nie mam ani jednego;/. Nie wiem czy mam buga czy tak absurdalnie długo ich się szkoli.
Jak znajdują się w drzewku rozwoju, to na pewno da radę.A występują w oddziałach vaegirów?Ogólnie dotrwanie z jednostką do 5 poziomu jest nie aż takie trudne, natomiast 6 i 7, jest ogromnie czasochłonne
A jeżeli chodzi o to Pomorze :D
To zgadywałem :D
hehe...A tak na poważnie, to są pewne błędy, które rażą o wiele bardziej, niż zwykłe, np.
gura, chóśtawka, pomorze(od pomocy), "rzyć nie umierać"(tym bardziej, że rzyć też ma swoje znaczenie jakby ktoś nie wiedział), "z kond" , itp.
Witam,mam mały problem,otóż mam wersje steamowa warbanda (1.143),A mod jest na wersje 1.134,jak moge cofnac wersje warbanda ?
Pozdrawiam.
Nie musisz...zainstaluj wersję 2.5.Zaoszczędzisz sobie kłopotów i zwiększysz szanse, na to, że mod będzie Ci działał poprawnie.
A jeżeli i Ciebie nie ominą, patrz na FAQ
Pozdrawiam!