Widzę w 2.5 kilku nowych bohaterów. Jak wyglądają ich stosunki z innymi npc?
Wow!Jak miło zobaczyć post, który nie dotyczy nieprawidłowego działania z moda z niewiadomych(a może wiadomych) przyczyn. :D
Co do bohaterów, to również zauważyłem...Jakaś tam Odva(?), Nadia, która wygląda na zakonnice...Jeżeli chodzi o oddziaływanie na siebie, to nie wiem..Wiem jedynie, że w opcjach moda istnieje możliwość wyłączenia "skarg" bohaterów ;)
Ja osobiście, olewam większość.Biorę kilku "medyk"-Matheld, "inżynier-trener"-Lezalit, "kupiec-logistyk"-Marind, "zwiadowca"-Nizar.Poza tym szkolę ich na dobrych wojowników, dzięki opcji zmiany dowódcy, oraz to, że mod ten posiada opcję expor/import bohaterów, to są już dość mocni dzięki poprzednim wydaniom ;)
Trzeba pamiętać, że w M&B ilość bohaterów w oddziale, odbija się na jakości i ilości łupów.Szczególnie, że w najnowszej wersji, wpływy ze sprzedaży przedmiotów są nawet kilka(kilkanaście) razy niższe od wartości przy kupnie.
Jak byśmy się uparli to już przez ostatnich kilka stron moglibyśmy tak robić :/
Jedyny sens pisania jest taki, że wzbrania to od zakładania nowych tematów.Choć i to nie zawsze skutkuje, bo jeżeli komuś ciężko jest spojrzeć na listę z tematami, to co dopiero myśleć o FAQ, czy kilku poprzednich stronach...
Już nie wspomnę o zajrzeniu na taleworlds.com....
Jak widać , wasze sposoby pomogły , gra jak narazie działa bez zarzutu w wersji 2.5 .
No widzisz...Jak się chce, to się potrafi! ;)
Powodzenia!