Co do problemu RGL, też z nim miałem problem, instalowałem Visuala itd kierując się uwagami w FAQ, co nie dawało efektu, pomogło wywalenie całego Warbanda z dysku, zakup i instalacja oryginała (instalka z TaleWorlds non-steam v.143). Pozdrawiam.
No nieźle...Nie ma to jak poprawa...
Witam to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość :)
mam problem z Mount&Blade ostatnio sobie gram w to i wczoraj sobie pozwoliłem zainstalować właśnie ten bardzo dobry dodatek no gram ale jakieś błędy mi wyskakują dokładnie Visual c++ runtime Liberity ! gdy walczę wyskakuje błąd :( i koniec wywala z gry mam zamiar się poddać ale chce jeszcze usłyszeć waszej opinii.
Jeżeli, to Twój pierwszy post, to:
1.) Witaj!
2.)Nie zwalnia Cię z niedostosowania się do regulaminu(pkt 5.) - używaj waszmość przecinków, bo tchu nie starczy!
3.)Przez ostatnie 116 stron o niczym innym nie gadamy, jak o tych błędach, to więc wystarczy, że przejrzysz wyrywkowo(w skrócie, zaznaczę - zajrzyj do FAQ)
4.)Co raczej powinno być na początku, ale zanim piszesz, że masz jakiś błąd, to napisz jakie masz wersje, ilość pamięci, itp.
Nie no,to przechodzi ludzkie pojęcie co się dzieje na tym wątku.Pisze gość,że ma problem z RGl albo C++ ,dostaje 10 odpowiedzi z różnymi radami,a następny poniżej pisze,że mu wyskakuje RGL i nie wie o co chodzi...
No widzisz...bomba z trąbą...A Ty pisz człowieczku, pisz...Za niedługo będę z Adamkiem kopiował własne posty...
Próbowałem . Ale gdy wpisywałem tę komendę na Siódemce to było napisane "Nie można otworzyć magazynu danych konfiguracji rozruchu . Odmowa dostępu"
Dobra uruchomiłem jako Administrator i weszło teraz zresetuje kompa .
Musisz cmd.exe uruchomić jako administrator!Jest na to kilka sposobów, pomimo, że mam viste spróbuję pomóc, ale bez Twojej inicjatywy nic nie zrobię.Tak więc, jeżeli, gdzieś będę się mylił, będziesz musiał sam poszukać...
1.)Wchodzisz w Panel sterownania,->kontrola użytkownika->włącz lub wyłącz funkcję kontroli użytkownika-> odznacz zapisz.
2.)W menu start w okienku szukaj wpisz "cmd".Powinno pojawić się czarna ikonka.Kliknij prawym przyciskiem myszy, "uruchom jako administrator"
Następnie wprowadzasz zmiany według instrukcji w FAQ.
PAMIĘTAJ!Patrz na znaki aby nie zrobić jakiejś pomyłki!
Zapomniałem!
W FAQ jest napisane, że należy zrobić restart.Tylko nie róbcie twardego restarta, tylko uruchomcie komputer ponownie, zamykając wcześniej wszystko.Robiąc "twardziela - przycisk restart", kasujecie ostatnie ustawienia...