Nic się nie zmienia po zmianie DirectX'a, tyle tylko że za pierwszą próbą wejścia do umiejętności udało się, tyle że nie było widać postaci (jedynie cień ^.^). A za drugim razem wywaliło. (Jakby co, zawsze jest ten sam błąd - "Program Mount and Blade: Warband przestał działać".
To nie wina, moda, gry, czy sprzętu.
Takie rzeczy dzieją się gdy ma się burdel na dyskach, śmietnik w systemie, a sama gra była albo przerzucana z folderu do folderu, albo co innego - gorszego z nią wyprawiane...
Jeżeli dba się o porządek na dyskach, systematycznie robi porządki w systemie, aktualizuje się sterowniki, grę, itd, to problemów nigdy nie będzie.Przeczytajcie sobie wyrywkowe strony z tych całych 110.Gdyby przynajmniej połowa osób zalecała się do naszych podpowiedzi, to tutaj nie było by 110 stron tylko 55, ale z konkretnymi rzeczami, o modzie a nie o problemach przy jego uruchomieniu.
Ale po co, się słuchać...Reinstal systemu trwa, tak samo jak odinstalowywanie starych programów, gier, defragmentacja...Nie chce się, co nie ?;p Szybciej jest się zarejestrować na forum, napisać posta pt: "Nie działa, pomóżcie"(niektórzy, to prędzej do sklepu pójdą, żeby ramu dokupić, bo gra wolno chodzi...ale i potem jest tak "Co za paćmeje, gier nie potrafią dobrze zrobić, bo taki sprzęt mam, a gra się nadal zacina...") - ależ ja jestem zgryźliwy, dobrze, że za to kar nie ma :p ha, ha ha....
Na poważnie...Pewna grupa osób na na tym forum naprawdę, stara się, pomaga, rozpisuje poradniki, FAQ, tylko dlatego, żeby ludzie dołączający się do tej społeczności nie musieli przerzucać, każdej strony w każdym dziale, temacie....Doceńcie, to i przynajmniej wykażcie tego minimum zaangażowania, aby rozwiązać problem!Prawda jest taka, że nikt Wam do domów nie przyjdzie i nie będzie instalować, bo lepiej powiedzieć - nie umiem...Ja też nie umiałem, ale się "naumiałem".Wystarczy chcieć!A jaka później satysfakcja... :)
Pozdrawiam!