Witam.
@ Sir Victor - Chyba chodzi Ci o RGL error ?:) Ja grałam przez ponad rok jak nie dłużej na modyfikacji Florisa. Wszystko chodziło pięknie ślicznie, aż tu pewnego dnia w trakcie wczytywania gry wyskoczył mi RGL run time error :( Totalna załamka. Odpuściłam sobie M&B WR i zaczęłam grać w inne gry. Ostatnio system mi padł i zainstalowałam winde od nowa. Odziwo M&BWB znowu pięknie mi śmiga :) na wersji 2.5. Tylko, że teraz po jakimś czasie, jak "mój" konik jedzie na mapie, to przycina przy każdej zmianie pory dnia. Wy też tak macie ? Dziwne, trochę denerwuje mnie to, bo gra nie działa płynnie :/ No, ale to ciągle wersja próbna, więc może dlatego.
Mimo wszsytko modyfikacja Florisa jest wręcz genialna obecnie znajduje siew nie ponad 150 modów i skryptów. Geez sporo tego :)
Edit:
Ok teraz gra już śmiga :) Wyłączyłam w opcjach modu coś z datą i godziną. I ustawiłam lepsze ustawienia graficzne. Dziwne, bo ustawiłam na max ustawienia graficzne, a nadal mam 118%. Wcześniej miałam na 180%. Ale o ile dobrze pamiętam to większośc zabierał Battle sizer, którego de facto nie mam zainstalowanego. :/
@ ałtsajder - Zrobię aktualizacje pierwszego wątku, jak tylko znajdę czas. Dobrze? :)
W tej wersji 2.5 Open Beta, nie widzę opcji banku. Jestem slepa, czy faktycznie usuneli go?