Siemka, mam pytań kilka...
Pierwsze najważniejsze to czy można tu zadawać inne pytania niż "nie działa mi, dlaczego?" itd. Pytania dotyczące rozgrywki, można?
Drugie, trochę na obejście opiszę, ale mam nadzieje że będziecie wyrozumiali. W M&B pierwszy raz grałem z 2-3 lata temu, potem mi się urwał kontakt z grą, od niedawna gram w Warbanda, z modem Florisa. i Tu pytanie, mam własne państwo, i jak bardzo ważne jest "Prawo do panowania" i jakby mi ktoś mógł wypisać wszystkie zależności z tym czynnikiem. np. że im więcej tego to tym mniej państwa chcą i tym mniej państw chce z nami walczyć.
Trzecie, Gdy za szambelana/czy premiera jakoś tak (zaraz po założeniu stolicy go mianowaliśmy) to wybrałem bogatego mieszczanina czy coś takiego, i on sam mi mówi żeby go zmienić, gdzieś na forum czytałem że ma on mniej wyborów niż któryś z naszych bohaterów, mógłby mi ktoś napisać jakie to wybory, wiem że to takie trucie dupy, ale chcę się dowiedzieć (następne pytanie) czy ma on opcje i gdzie taką opcje można uzyskać jak, wysłanie oferty pokojowej albo coś w ten deseń.
Sorry, że tak rozpisuje te pytania.
więc teraz w strzeszczeniu :
1. Prawo do panowania i jego zależności?
2 co daje mianowanie na premiera swojego bohatera?
3. gdzie jest opcja wysłania pokoju do innej frakcji ?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Do ONGOLD'a:
Ja miałem ten błąd gdy miałem jeszcze pirata niezaktualizowanego przed przysłaniem mi oryginała. A i jeszcze problem może leżeć w tym że bugfixa nie ściągnąłeś, którego instalacja jest opisana w pierwszym poście.